Besteld en 2 dagen later ontvangen. Goede producten en goede prijs
Snel maar wel aan de prijs
Bedankt voor uw reactie, Alle door ons geleverd lakken zijn vers en worden samengesteld op de dag dat deze besteld word. Deze datum vind u tevens rechtsboven op het etiket. Tevens staat op dit etiket de datum wanneer de 'kleurformule' is ontwikkeld, in uw geval in 1997. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Goed product werkte goed .
vlug besteld en snel geleverd
Goede winkel, goede website waar uitgelegd wordt hoe de producten te gebruiken zijn.
Snelle levering en goed verpakt een goede firma Groet Ab de Bruijn
Super snel en de goede kleur
Makkelijk en duidelijk, snelle aflevering enige minpuntje de hoge verzendkosten in verhouding tot het bestelde lakstift...de helft. Een volgend keer rij ik WEL naar de autodealer of Brezan * nu maar niet gedaan vanwege de Corona
De lak was perfect samen gesteld en heb goede kleur ontvangen In korte tijd ontvangen
Nadat DHL de levering verbockt had loste Autolak het per kerende op. WARME DOUCHE voor hen!
No fuzz, besteld en snel ontvangen. Perfect.
Om toch een redelijk goede kleur te verkrijgen passend bij de kleur van de auto, heb ik gekozen voor een op kleur gemaakte spuit bus autolak. Een eerdere spuitbus van crop was niet goed ,dus autolak op maat was een andere optie. ( opmerking over vorige kleur ook vermeld bij de bestelling ) De kleur goed afwijkend van de auto kleur , slecht resultaat grote teleurstelling . Anders kan ik het niet verwoorden . Vr gr W.blikman
Bedankt voor u reactie, Het is spijtig om te horen dat de spuitbus niet naar wens is. Wij leveren uitsluitend originele fabriekskleuren welke af fabriek ook op de auto zitten. Hierbij dient wel de juiste applicatie en producten, zoals te zien in onze instructievideo's, te worden gebruikt. Als u contact met ons had opgenomen hadden we u kunnen helpen en samen een oplossing kunnen vinden. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Snelle levering en tot kwalitieit van verf en vernis. Spuit heel vlot de spuitbussen. Ik bestel hier zeker nog!
Jullie zijn zeker voor oudere (ik ben een gepensioneerd) een zeer toegankelijk bedrijf, en nu heb ik geen haast ik wil alleen maar even wat plekjes van mijn Volvo bijwerken, maar voordat ik het al had besteld lag het al bij decafhaal winkel, Ga zo door !!! Groet Paul van der Schuit
Dank u voor de snelle mailcontact en de snelle levering. Kleurstift is de juiste kleur!
Mijn is ervaring is overwegend positief met betrekking tot snelle levering en de juist kleur met betrekking de kleurcode. Ik vindt de prijzen per stuk wel aan de hoge kant.
2x besteld op kleurcode en snel geleverd. Zeer goede kleur. Wel prijzig
Goede kwaliteit, prijs en service.
Ik heb de primer, lak en de kleurlak op advies van autolak op maat genomen en ben zeer tevreden. Makkelijk om mee te werken en het eindresultaat is erg mooi geworden.
Makkelijke keuze en uitleg over juiste kleurkeuze
Op de site een lakstift besteld voor een Volvo S40. Binnen 1 werkdag het bestelde product goed verpakt ontvangen. De lakstift was de juiste kleur!
Kleur wat ik besteld heb snel in huis met duidelijke handleiding erbij . Echt Toppie !!!
Heb 2 maal een mail gestuurd met een vraag maar geen antwoord. Eén vraag over produkt en andere administrieve vraag ivm facturatie (BTW verleg). Telefonsich contact gehad en afgewimpeld. Produkten wél goed.
Vlot geleverd.Nog niet gebruikt maar waarom zoveel verzendkosten voor een brievenbus pakje?