Heel goed geholpen met vinden van de juiste kleur lak. En daarna snelle levering. Prettige ervaring dus!
De kleur is exact wat het moet zijn. Een zeer goede handleiding. Kortom de perfecte kleurstoffen voor kleine reparaties.
Afspraken keurig nagekomen. Ik koos voor zelf ophalen, dan zijn ze wat moeilijk te vinden. Hebben onlangs een nieuw onderkomen, reclamebord ontbrak nog. Even bellen en het kwam prima voor elkaar.
Lak besteld super makkelijk veel keus en snel geleverd.
Lak match perfect bij de lak van de auto en de spuitbus vernevelt de verf top! Weinig spuitbussen komen in de buurt hoe deze de verf vernevelt.
De kleur klopte precies
Goede en betrouwbare leverancier.
Heel duidelijke site, geeft goed aan hoe je de juiste kleur kan vinden, waar je het in welke wagen vindt. Ook het instructiefilmpje is zeer duidelijk. De levering is verlopen zoals er beloofd werd. De kleur die ik nodig had komt perfect overeen met de kleur van de wagen! Er is zelfs geen klein beetje verschil te merken. Ook de instructies werden nog eens duidelijk meegeleverd. De lakstiften zijn handig in gebruik. Ik kan iedereen aanraden om via autolakopmaat.nl te bestellen!
Veel keuze, snelle levering, goede instructies bij de lak. Betere deal dan een Motip lakstift.
Geen zin om dit te typen, is gewoon goed
Overzichtelijk en met nette beschrijving erbij 👊
Snelle levering. Het spul werkt zoals voorzien. Alleen trok de 2K transparante lak niet goed glad. Moet blijkbaar wat dikker gespoten worden. Alles bij elkaar een goed resultaat.
Normaal had ik,dacht ik in totaal 2 spuitbussen. Bij de levering waren het er 3. Laag 1, laag 2 en klarlack 2k. Is het normaal dat laag 2 een kleurloze lach is? Graag een woordje terug. Mvg. Thierry.
Ik vind het bijzonder, dat zelfs lakken waar de dealer niet aan kan komen, door jullie bijna de volgende dag al geleverd kunnen worden. Klasse!
Product ziet er professioneel uit! Echter nog niet gebruikt, maar heb er alle vertrouwen in!
Makkelijke website, snelle en correcte verzending, goede producten.
Zeker goed
Levering volgens afspraak, fijn product en heel attent dat er tips voor verwerking bij zat. Erg goed.
Overzichtelijke website, product was snel besteld en geleverd. Zeer tevreden.
Goede kwaliteit, mooi strak resultaat mee verkregen. Mooi dat er ook een beschrijving bij zat hoe het goed te kunnen verwerken.
Prima product. Goede service. Snelle levering.
Juiste prijs/kwaliteit verhouding
Besteld optijd geleverd precies zoals ik verwachte toppie👍
Gemakkelijk te verwerken door bijgevoegde instructies.