Snel,goed en niet duur Snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met het product Perfekte kleur

Betrouwbaar

Makkelijk te bestellen en zelfs in coronatijd binnen 24 uur geleverd.

Super service

Snelle levering en goede service !

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed

Gewoon goed.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Nix op aan te merken, gewoon goed.

1 min puntje

Nette keurige bussen lak op bestelling geleverd gekregen. Zowel blanke, primer als kleur lak! Bestelling ging heel soepel en vrij snel verstuurd maar het is de vervoersdienst die het verprutst. Ik kreeg een tijdsindicatie van DHL. Ze kwamen te vroeg en de doos was helemaal beschadigd en in elkaar gedrukt. Gelukkig waren de bussen lak onbeschadigd. De mails die je van DHL met een tijdsindicatie ontvangt zijn er onnozel veel naar 4 dezelfde e-mails weet ik wel dat jullie tussen 13 en 1900 lamgs komen.. een tijdsindicatie waar niemand op zit te wachten natuurlijk! Advies? Zoek een kleinere koeriersdienst (goedkoper en vooral sneller) DHL heeft zn 150 adressen per dag.. onmenselijk en zo zie je maar tijden worden niet na gekomen en je omverpakking is na de haaien. Kleine vervoerder heeft minder adressen em meer liefde voor zn vak. Verder zeer tevreden

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Fijne beschrijving erbij hoe het product te gebruiken! Top

Geen klachten.

Na 2 dagen kwam de bestelling binnen, spuit bus en blanke lak in de juiste kleur.

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Niet duidelijk op de site

Jammer, ik had een lak stift besteld voor mijn auto. Het kwam snel binnen en er was een formulier bijgeleverd voor de gebruiksaanwijzing. Daarop stond dat er ook een primer + top coat nodig was... opnieuw een bestelling moeten plaatsen + opnieuw verzendkosten van €5.95 terwijl dit door de brievenbus wordt geleverd Jammer dat er dus niet duidelijk op de site staat aangegeven dat je meerdere producten nodig hebt

prima leverancier

prima produkt, snelle levering en kunt bestelling volgen.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product goed

Komen afspraken niet na!

Bestelling geplaatst op 1 mei 2020 voor 14.00 uur. Krijg geen bevestiging via internet/email toegezonden. Reageren erg traag op klachten email. Heb nu nog steeds geen verzendbewijs gekregen, ben bang voor kat in d zak, en dat ik kan fluiten naar mijn centen en lakstift

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product niet ontvangen binnen 24 termijn

Makkelijk te gebruiken

Na snelle levering heb ik product a.d.h. van de duidelijke handleiding gebruikt. Ging prima en resultaat is duidelijk te zien. Ziet erg opgeknapt uit.

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed te verwerken

Goede service!

Eerste levering is door schuld van DHL nooit aangekomen. Autolak heeft meteen met spoed opnieuw pakje verstuurd. Deze kwam meteen volgende dag aan!! Top!

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed en sneldrogend

Exacte kleur en heel snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen

Exacte kleur en heel snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Exacte kleur, heel makkelijk te gebruiken

Service

Gisteren lakstift open binnen gekregen, mailtje gedaan hierover ,krijg gelijk een nieuwe over de post , bij deze erg bedankt voor de service

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Exact op kleur en snelle levering.

Topkwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met het product Topkwaliteit
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Prima autolak en snelle levering

Het is de 2de keer dat ik hier wat autolakspuitbussen bestel. In het weekend besteld en maandag kon ik het ophalen. Besteld op basis van de kleurcode van de auto.. Kwaliteit en kleur prima.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Eindresultaat van het gebruiken van de spuitbussen zit dicht tegen het met een compressor spuiten aan

Prima geregeld binnen 1 dag

Bus verf voor een auto besteld, goede adviezen bijgesloten en binnen 1 dag geleverd!

• Beschrijf uw ervaring met het product goede kwaliteit t.o.v. prijs 400 ml

Perfect product

Heb het vandaag gebruikt. Eenvoudig en met duidelijke beschrijving hoe het te gebruiken. Resultaat ook meer dan voldoende.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Eenvoudig in gebruik, prima resultaat
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Volledige informatie, top producten en top service.

Op de webshop vond ik perfect wat ik zocht a.d.h.v. de productomschrijvingen. Alles is zeer duidelijk weergegeven en informatie is volledig. De afhandeling van mijn bestelling verliep uitermate vlot, en liet dus absoluut niets te wensen over. Topwinkel! 👍

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Ik kan de juiste delen bestellen met goed advies en ook wordt het snel geleverd in de juiste kleur en die spuitkoppen werken perfect.

• Beschrijf uw ervaring met het product Geweldig

Perfecte lak

Snel geleverd, kleur leek op internet niet overeen te komen maar eenmaal thuis aangekomen matcht hij perfect, duidelijke handleiding en fijn in gebruik

• Zou u het product aanbevelen? Ja

correcte levering verzorgd door het bedrijf

na enig zoekwerk in de informatie over de juiste kleur van mn oude Nissan op de site de lakstift met lak besteld. Een snelle bevestiging van de opdracht volgde. De gegevens over de transportweg duurde iets langer maar gelukkig volgde de zending na 4 dagen, ondanks de corona tijd en werd ik over deze aan het eind goed geïnformeerd.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product netjes verzorgd maar moet nog even zien of de kleur juist is bij mn 19 jr oude auto

Makkelijk

Duidelijke gebruiksaanwijzing

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed

Correct geleverd.

Correct geleverd en geïnformeerd over de verzending. Het leveren duurde wel iets langer dan verwacht maar dit lag aan de drukte bij de pakjesverdeler door de Covid-19 problemen en feestdagen. Maar eind goed al goed - direct gebruikt bij ontvangst.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Direct gebruikt.

Volledig in orde.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Voldeed aan de verwachtingen

Positief

Mijn lakspuitbus is snel geleverd en de kleur is ook correct.

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima, zeer tevreden

De Klomp 2