Makkelijk besteld, snel geleverd.

Kopen op internet zoals het hoort: makkelijk bestellen, informatieve e-mails, de dag daarna geleverd.

Snelle en goede service!

Juiste kleur in lakstift

Vlotte en correcte service

Het bestellen verliep vlot en duidelijk, de levering was op tijd. Geen klachten!

Kwaliteitsvol product aan een aanvaardbare prijs

Omschrijving is duidelijk en met wat hulp van you tube lukt het helemaal.

Goed assortiment en zeer snelle levering

Ze hebben precies wat je nodig hebt en er zit ook een goede gebruiksaanwijzing bij.

Zeer correcte en snelle levering!

Gemakkelijk te bestellen, direct orderbevestiging en leverdatum! Alles perfect zoals door de leverancier aangegeven.

Quasi perfect

Snel en correct

Tweede keer, ook nu prima

De verf komt overeen met de originele lak. Nauwelijks verschil. Chapeau. Ik ben zeer tevreden hier over.

Verkeerde lakstift binnengekregen Gebeld Heel snel iemand aan de telefoon gekregen Die het vliegensvlug opgelost heeft. Bedankt jullie zijn de 5 sterren waard Kees van groningen

Groot assortiment!

Toegankelijk site en dus snel te vinden wat je nodig hebt. Tevreden over de levertijd.

Fijne site, bestelling prima gelopen en binnen 2 dagen bezorgd Super

Heel goed gegaan IK BEVEEL IEDEREEN AAN BIJ AUTOLAK OP MAAT TE BESTELLEN

Snelle levering, fijn dat er een gebruiksinstructie bij zit.

Nog niet toegepast, te koud...

Prima en oplossingsgericht

Bestelde de fabriekskleur echter deze bleek toch af te wijken. Contact opgenomen en 24 uur later de juiste kleur ontvangen. Uitstekende ervaring en servicegericht bedrijf.

Snelle levering, en top product!

De levering is snel, en verf is top kwaliteit!

Beste lakset voor redelijke prijs

Gemak op lakcode bestelle. Bespaar koaten van autospuiterij

Uitstekende service

Een aanrader!!

Snelle en goede service!

Betrouwbaar

Van de info op de site tot de bestelling tot de levering kan ik in 1 woord samenvatten: Super

Alles netjes snel en goed geleverd

Makkelijk en toegankelijke site alles wat ik nodig had was er snel en met een prima uitleg ook erbij

Prima levering van het gewenste product!

Het was makkelijk het juiste product te vinden en te bestellen. Ook de levering was bijzonder vlot, waarvoor dank!

Snelle levering van de juiste kleuren

Levering snel maar te veel geld voor de verzending terwijl het pakje door de brievenbus past.

Goed en snel verzonden

Spuitbussen besteld Snel verzonden

Makkelijk en snel

Wat is het bij AutolakOpMaat makkelijk om de juiste kleur te bestellen, juiste advies te krijgen over additionele blanke lak en ook nog eens supersnel geleverd.

Topservice

De kleur was correct

Snelle en correcte service.

Kleurstift wijkt iets af van originele lakkleur, of is de autolak in 3 jaar tijd iets verkleurd?

De Klomp 2

6745WB De klomp