Correcte en vlotte afhandeling

Bij lak-reparatie van een klassieker vond ik een oud spuitbusje uit ong, 1970, verroest en niet werkend maar wel met kleurnummer en kleurnaam er leesbaar op. Bij Autolakopmaat vond ik de kleur terug en had ik een nieuwe bus snel weer in huis!

Correct en snel geleverd.

Lak nodig? dan is dit een prima leverancier.

Zeer goede kwaliteit spuitbussen en juiste kleur

Ik ben zeer tevreden met de producten.zeer snelle levering en de juiste kleuren in de spuitbussen.

Redelijk

Juiste kleur en snel geleverd. Helaas is zijn beide spuitbussen gebruikt om de dop van de bus te spuiten en hierna niet goed gereinigd waardoor de spuitnevel erg slecht is.

Super nette afhandeling

Ik had 2 verschillende kleuren besteld, maar bij de bestelling was er iets mis gegaan waardoor ik 2 dezelfde kleuren kreeg. Mailtje hierover gestuurd, waarna ik direct (kosteloos) alsnog de juiste kleur kreeg nagestuurd. Goede service en goede lak.

Goede kwaliteit en kleur

Snelle levering, met prima kwaliteit en goede kleur-echtheid

Snelle aflevering goede service

Zeker een aanrader

Geleverd volgens order

Kwaliteit kan nog niet beoordelen, nog niet gebruikt.

Alles naar verwachting, nu nog lakken!

Binnen 1 dag had ik de bestelling in huis, alleen de blanke lak had gelekt tijdens de verzending waardoor de potjes aan elkaar geplakt zaten en het stinkend pakketje was geworden.

Pluspunten

Goede kwaliteit spuitbussen. Lak komt exact overeen en daardoor geen of nauwelijks kleur verschil.

Via de mobiele telefoon wat lastig om te bestellen. Je moet het even door hebben. Daarnaast zou ik bik zowel lak, blanke lak en stiften een duidelijke korte gebruiksaanwijzing op papier sturen. Of een linkje naar een filmpje waarin het wordt uitgelegd. Bijvoorbeeld, hoe lang moet je wachten tot je er een 2e laag op spuit en wanneer mag de blanke lak erop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle levering en de spuitbussen en verf zijn van een goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle, correcte levering

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, zeer snelle levering. Maar het belangrijkste, de kleur matched uitstekend met die op de auto

Pluspunten

Snel enn alles oké. Bedankt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede ervaringen

Misschien niet goed gelezen maar hele klein inhoud van flesjes!

Pluspunten

Goed verpakt, snel geleverd

Pluspunten

Duidelijke site, supersnelle levering . Dikke plus

Pluspunten

Netjes en snel geleverd

Pluspunten

Spot repair pakket besteld hier, compleet en wel geleverd. Geen minpunten bekend voor mij bij dit bedrijf.

Enkel een mogelijke handleiding of iets dergelijks bij mijn specifieke bestelling (Spotrepair set) zou het nog net beter maker. Maar is enkel een tip.

Pluspunten

In het weekend de juiste lakkleur en transparante lak besteld inclusief kosten voor het leveren. Een paar uur later realiseer ik mij dat ik zo dom ben geweest om de primer te bestellen. Mailtje gestuurd en in onderling (mail) overleg alsnog aan het pakketje de primer toegevoegd en 1x leveringskosten uitgespaard! Top. Woensdag door post.nl, drie flesjes in een bubbeltjesenvelope thuis geleverd!

Geen!

De Klomp 2