Op 6 mei besteld en na enkele dagen contact gezocht zonder resultaat, 1 week later kreeg ik een mail van DHL met de verzending en 1 dag later een mail van Autolakopmaat. De bestelling is 1 week te laat binnen maar komt wel aan. Helaas heb ik boze klanten omdat de spuitbussen te laat kwamen, aangezien op de website staat “voor 14:00 uur besteld zelfde dag verzonden” Autolakopmaat is aan te bevelen als je geen haast hebt. Product moet nog getest worden.
Originele beoordeling
Bestelling nooit gekregen en de eigenaar reageert niet op mails en telefoontjes binnekort ga ik even langs om zelf mijn bestelling op te halen, aangezien de eigenaar zijn afspraken niet na komt!
Prima product, snel geleverd, voldoet aan de verwachting.
Op maat gemaakte verf is uitstekend, primer en lak ook top.
Het is de eerste keer voor mij, dat ik om een recentie wordt gevraagt terwijl het product nog niet eens is geleverd.
Wat jammer dat uw pakketje niet op tijd is geleverd, excuses hiervoor. Door extreme drukte en dunne bemanning zijn bepaalde bestellingen vertraagd. Inmiddels is de achterstand weggewerkt. Wij hopen dat het product goed is bevallen en de reparatie is geslaagd! Als u vragen heeft over de reparatie of producten, stuur dan gerust een mailtje. Wij helpen u graag verder! Team autolakopmaat
Doet wat het zegt.
Trots op deze gasten. goede prijs/kwaliteit verhouding
Ik had een kras op de auto. Kleur metalic green. Lak besteld met de kleurcode van de auto. Licht geschuurd en de lak en blanke lak gespoten. Er is totaal geen kleurverschil.
Snel geleverd en je merkt aan alles professionele kwaliteit lakstiften!
Super snelle levering. Kleur matcht 100%. Ga hier volgende keer weer bestellen. Top webshop! Ga zo door Jongens.
Prima lak. Handige potjes. Verzending is niet snel.
bedroevend
Wat jammer dat uw pakketje niet op tijd is geleverd, excuses hiervoor. Door extreme drukte en dunne bemanning zijn bepaalde pakketten vertraagd. Inmiddels is de achterstand weggewerkt. Wij hopen dat het product goed is bevallen en de reparatie is geslaagd! Als u vragen heeft over de reparatie of producten, stuur dan gerust een mailtje. Wij helpen u graag verder! Team autolakopmaat
Stevig verpakte lak stiften, bubbeltjes plastic wrap folie verpakkingen. Op aangegeven tijd geleverd had geen vertragingen bij levering. Kleur ziet er goed uit.
Prettig verwerkbaar met de instructie.
Eereder bestelde ik lakproducten bij crop, maar het prijsverschil deed me jullie eens proberen. De kleur is perfect en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar dus.
Prima product, goede handleiding, juiste kleur en snelle service
Bestelling kleur makkelijk opzoeken bestellen en keus ook prima maar opsturen duurt heel lang!!!!
Alles aanwezig om de krassen en de steenslag schade perfect op te lossen.
Wel besteld, aangemeld bij DHL maar na vier dagen, geen pakket, geen reactie niets./
Online een spuitbus bestelt voor wat lakschade aan mijn auto. Keurig een bevestiging ontvangen dat ik dit besteld had inclusief de nota. Kort daarna werd de spuitbus thuis bezorgd. Dus kortom, prima geregeld en zeker voor herhaling vatbaar.
Mijn eerste aanschaf was ik door omstandigheden (verhuizing) kwijtgeraakt. Na lang overwegen, dezelfde bestelling gedaan, en ja hoor, even daarna toch de eerste lakjes gevonden. De tweede bestelling was nog niet onderweg, kon geannuleerd en het betaalde bedrag is teruggestort. Al met al goed afgehandeld door autolak.nl, vind ik.
Geweldig set.Voor de 2 keer besteld en gebruikt.
Product doet wat het moet doen...
Goed geregeld en redelijk snel bezorgd. Heeft een goede beschrijving erbij dus makkelijk te doen. En heeft de goede kleur. Bedankt.
Ik heb een lakstift en blanke lak besteld. Deze zijn keurig binnen de gestelde termijn geleverd.