GEEN ENKELE NEGATIEVE OPMERKING VLOTTE AFHANDELING
Levering was keurig op tijd, ik heb de lak zoals gezegd 2x aangestipt en met blanke lak na behandeld. Zelfs als ik van huis uit naar de auto kijk zie ik het kleur verschil, opp. ca. 1/2 cm2. De helder rode mazda kleur wordt bij lange na niet behaald. Het is eerder oranje dan rood. Erg jammer.
Goedendag, Wat vervelend dat de kleur niet goed overeen komt. Zou u via de mail contact met ons willen opnemen? Dan kunnen we kijken waar het probleem ligt. Team Autolakopmaat
Het krasreparatiepakket was totaal compleet. Niets uit eigen bezit hoef ik toe te voegen. Lak, chemicaliën, doekjes kwastjes handschoenen, alles was ruim aanwezig. Ook duidelijke instructies. Echt waar voor m'n geld.
Wel netjes geleverd dus op zich prima maar je moet geen haast hebben. Zondag besteld en woensdag pas in huis. Niet zoals gezegd zelfde dag verzonden en ook niet de dag erna
Goedendag, Wat vervelend dat het pakketje niet op tijd is geleverd. Zou u via de mail contact met ons willen opnemen? Dan kunnen we kijken naar een juiste oplossing. Team Autolakopmaat
Bestelling snel geleverd en heldere communicatie.
Lak altijd goed . Snelle service . Hier kun je gerust bestellen en kwa prijs .
Erg fijn met handleiding er bij, gewoon doen wat er staat, dan gaat het prima
positieve ervaring
Het bestellen is letterlijk een fluitje van een cent, zorg dat je de juiste gegevens van bv je autokleur bij de hand hebt. Opvolging van de order plust verdere verzending is keurig geregeld en verzorgd. Duidelijke uitleg waar nodig bij de bestelde artikelen toegevoegd.
Het opbrengen van de lak ging goed en was zo gebeurd . Er is geen verschil te zien in kleur . Ik raad iedereen dit bedrijf aan.
goede ervaring
Snel, makkelijk en de juiste kleur
Producten doen aan de verwachting
Prima geregeld, was wat vergeten te bestellen en dat hebben ze bij de andere bestelling gedaan en verzonden. Prima service.
Geen track en trace ontvangen, zelfs geen melding dat het onderweg is.
Goedendag, Wat vervelend dat de levering te laat is aangekomen. 5 dagen is een buitengewoon lange levertijd, dit komt eigenlijk nooit voor. Zou u contact met ons op willen nemen? Dan kunnen wij zien wat er eventueel is misgegaan! Team Autolakopmaat
orrect product - snelle levering
Gewoon erg goed.
Nadat mijn reparatielak er vlekkerig uit zag op mijn auto (zie eerdere beoordeling vorige week) , heb ik gemaild met de vraag wat ik hieraan kon doen. Daarop binnen een dag goede tips op de mail gekregen en nu ziet het er een stuk netter uit.
vragen prima beantwoord en snelle levering
Kleurcode niet goed Mijn code was 0512 Alleen van autolakopmaat kwam de nummer 85 ervoor ? Nou is de kleur wel grijs maar niet de mijne
Goedendag, Wat vervelend dat de kleur niet goed overeen komt. Wij denken dat er misschien een verkeerde kleurcode is gebruikt. Zou u via de mail contact met ons willen opnemen? Dan kunnen we kijken waar het probleem ligt. Team Autolakopmaat
Mooie en duidelijke website, dus aangenaam shoppen. Tot nu toe verf met perfecte kleur voor het bijwerken van autoschade. Uitstekende verpakking en snelle verzending.
Goede kwaliteit producten. Snelle levering.