Fijn dat de kleur van mijn youngtimer nog geleverd kon worden.
Duidelijke site , Op tijd en juist geleverd . Doe zo verder.
Netjes en op tijd geleverd. Goed verpakt en duidelijk etiket per flesje met daarop Automerk, kleuromschrijving en kleurnummer. Inclusief gebruiksaanwijzing. Wacht nog even af hoe goed de kleine metalen knikker in staat is de inhoud voldoende te mixen voorafgaand aan gebruik.
Goed advies en hulp bij vinden vd juiste kleur
Heb al een paar keer met autolakopmaat gewerkt en het werkt toplaag,en kom je er niet uit dan is er altijd ondersteuning voor de beste kleurcodes te vinden.
Goede kleur was snel gevonden. Twee dagen later in huis.
Ik ben heel tevreden over de hele lijn en ik heb al meerdere bestellingen geplaatst.
DHL gaf aan de zending kwijt te zijn. Uiteindelijk twee dagen later binnen.
Door de duidelijke handleiding en het afgepast leveren van de benodigde onderdelen, was het een fluitje van een cent. De koplamppolijst-set heeft ervoor gezorgd, dat de auto weer door de keuring komt en veel meer licht geeft
In een handomdraai besteld
De duidelijke video deed mij besluiten hier te kopen. Goede uitleg en prima telefonisch kontakt bij een vraag.
Snelle levering en de verpakking was goed in gepakt
Makkelijk gevonden wat ik zocht Goede prijs
Smorgens besteld, om 17.00 al op kunnen halen.
Exact de kleur die ik bestelde voor mijn auto, kleine reparatie door steenslag kunnen doen, je ziet er niks meer van!! Top!!
De lakstift perfect op kleur en van kwaliteit. En natuurlijk snel geleverd en goed verpakt.
Positief
Snelle en eerlijke levering van prijsbewust artikel.
Prima netjes geleverd
Perfecte kleurmatch met mijn auto. En ook nog eens snel geleverd. Ga zo door Autolakopmaat.nl!!!
Ik heb hier twee keer lak besteld en was beide keren zeer tevreden. Kleur komt overeen, het kwastje werkt prima en snel geleverd.
Werd wel dag te laat bezorgt ,dinsdag na 14.00 besteld dus had donderdag er moeten zijn werd vrijdag,maar geen probleem.kan aan dhl liggen. Produkt deed aan alle verwachtingen