makkelijk bestellen snel geleverd
Vlotte levering, snelle en adequate reactie op vraag via contactformulier, heldere uitleg schriftelijk en op video over stappenplan voor gebruik van product en zeer tevreden over uitkomst/resultaat. De doffe autokoplampen stralen na polijsten weer als nieuw.
De producten zijn van zeer goed kwaliteit. 1 opmerking de kleur Is iets te zwart,maar dit kan ook zijn omdat ik op een zeer kleine plek iets heb bijgewerkt.
Goede website, grote keuze, makkelijk bestellen, snelle levering.
Kan het niet terug sturen
Snelle levering, perfecte kleur, mooi product, stevig verpakt. Voor herhaling vatbaar... Greetz
goed, netjes, betaalbaar versturen met DHL vind ik niet zo'n succes
Top kwaliteit verf in spuitbus snel geleverd.
Goed product, geen kleurverschil en snel geleverd.
Nadat ik bij Renault al 2 maanden op een verfstift zit te wachten, heb ik het maar bij AUTOLAKOPMAAT.NL besteld en ik had ik het met 2 DAGEN binnen.
Zo zou het altijd moeten!
AutolakOpMaat heeft mij goed geholpen bij het bepalen van de kleur van mijn auto. Daarna hebben ze een link gestuurd hoe deze kleur te bestellen en betalen . Verder hebben ze me er opgelezen dat ik de lak moet afspuiten met blanke lak .De levering ging daarna snel.
De Exacte kleur en super snelle levering.
goeie service prefect
Voor mij was het nieuw om een aanzienlijke lakschade te herstellen. Het was goed te doen met deze 19-delige set. Heel fijn dat op de website een filmpje met instructie is geplaatst. Ik ben redelijk tevreden over het eindresultaat. Een schadebedrijf doet het natuurlijk beter maar dat is me veel te duur.
Ben zeer tevreden over de levering en het product.
Snelle levering Top!
Kleur van de lakstift op nummer, simpel aanklikken en bestellen. Snel geleverd zonder moeilijkheden.
Makkelijk besteld en snel geleverd
Deze potjes lak zijn ideaal om de kleine imperfecties weg te werken. Kleur is perfect.