Snel bezorgd

De juiste lak snel geleverd tegen concurrerende prijs.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Prima lak, snel drogend, juiste kleur

Helemaal Top

Snel de juiste lak kunnen vinden, besteld en binnen een paar dagen geleverd. Voor een keurige prijs.

• Beschrijf uw ervaring met het product prima
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Goed verpakt met schriftelijke gebruiks aanwijzing perfekt

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Nog niet ge bruikt door omstandigheden
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Bestelling stond niet klaar zoals beloofd!

Ik vind het niet juist dat je 10 minuten bij aankomst moet wachten terwijl je een uur eerder bericht kreeg dat het klaarstond. Vervolgens niet kunnen zitten en niets omhanden sta je daar te staan zonder koffie.

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Dit was mijn eerste bestelling verder nog geen ervaring.

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle verzending en goede producten

Goed kloppende kleuren en vlotte goed verpakte verzending. Spuitmond primer is waardeloos rot ding, maar verder perfect.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Spuit kleurlak en blanke lak perfect, primer is met spuitmond niet te verwerken, met andere spuitmond ook perfect !

Top lak

Snelle levering en goede kwaliteit

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Goede kwaliteit voor goede prijs

Goede kwaliteit lak duidelijke informatie over het gebruik van dit product uitstekend resultaat prima prijs kwaliteits verhouding

• Beschrijf uw ervaring met het product Uitstekend

Makkelijk bestellen snel geleverd

Donderdagavond besteld zaterdag in huis super !!!!

• Beschrijf uw ervaring met het product Werkt prima

Niet tevreden

Niet tevreden van de lakstift , bij het polijsten van de wagen veeg je er gewoon de lakstift af. dus mail gestuurd en zeiden ze, dat ik moet een week wachten om te polijsten zo kan het gedeelte goed hard worden. dus dat gedaan, nu na een week polijs ik het gedeelte weer, en de lakstift komt er gewoon weer af. nogthans lees ik dat het sneldrogend is. waarom dan een week wachten en dan komt de lak er nog gewoon af. zoiets kan toch niet. met de spuitbus gaat het prima is snel droog. maar die lakstift vind ik verloren geld.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product niet tevreden
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

Goede levering van goede lakken.

Voor in de vakantie snelle levering van spuitlak. Die erg fijn te gebruiken zijn.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Super te spuiten lakken zowel eigenmerk als de beltron lakken.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

verbetering: om dat gene wel waar te maken waar mee men adverteert voor 14U besteld dezelfde dag verzonden hier hapert het wel eens

• Beschrijf uw ervaring met het product prima

perfect materiaal

Ik had schade aan mijn auto, afbladeren van lak na reinigen met hogedrukspuit, de schade expert wou een kleine reparatie niet voor mij oplossing i.v.m. kleur verschil, de gehele zijkant auto moest worden overgespoten. Dus ik dacht probeer het dan eerst zelf, ik ben wel iets handig. Ik heb daarop bij AutolakOpmaat de benodigdheden besteld voor de Nissan Leaf AQB dus wit metalic lak, deze werd geleverd met primer, grondlak en metaliclak en als laatste de 2k blanke aflak. Ik ben erg tevreden met het resultaat, het spuiten is perfect gegaan in totaal 10 lagen zodat ook het stukje waar geen lak meer was wat vulde. Tevens is de kleur prima op kleur, waar de specialist het niet aandurfde. Ik ben trots op mijn klus!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product geweldig goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Soms moet verf gemaakt worden, dan duurt de levering langer.

Juiste kleur

Geen problemen met het bijwerken van autolak.

• Zou u het product aanbevelen? Nee

Ol

Ok

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Goede kleur, goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Top.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goed.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Levering binnen paar dagen, kleur komt aardig overeen

Was wat skeptici na het lezen van andere recente reviews betreft de levering, maar dit is allemaal netjes gegaan. Komt met duidelijke instructies, kleur komt aardig overeen maar is wel iets donkerder

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Komt met duidelijke instructies

Lak besteld en opgehaald

Vrijdags mijn lak op kleur besteld opgehaald en later de dag gebruikt super goed gelukt.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Metallic lakt gekocht met blanke lak erbij super
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Juiste kleur en goede en snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met het product Werkt perfect

Te donker van kleur

Waarschijnlijk niet op voorraad, duurde lang voordat lakstift door brievenbus viel. Ondanks vermelde lakcode is de kleur te donker meng de kleur nu om gewenst resultaat te krijgen. Auto is nog geen jaar oud dus kleur is nog niet verbleekt.

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Netjes in één dag geleverd. Goede spuitbussen en lak die zeer goed te verwerken is. En even zo belangrijk. Er zeer goed uit ziet.

• Beschrijf uw ervaring met het product Zeer goed

Snel geleverd.

Donderdag avond 19 augustus een steenslag reparatie set bestelt. Zaterdag ochtend netjes geleverd! Begrijp alle negatieve reacties niet zo goed... waarschijndelijk zal het met de kleur te maken hebben of het product wat je bestelt, je kunt simpelweg niet alles op vooraad hebben.. kwaliteit van de lak is goed, en alles wat je nodig hebt is inbegrepen ook een stap bij stap uitleg, ben echt heel blij met het resultaat ver boven mijn verwachting, je ziet er echt niks meer van, top en goedkoper als je hele motorkap laten overspuiten voor 2 pitjes! Ik bestel hier zeker nog een keer...

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Makkelijk, geen kleur verschil, en brengt de lak gelijk met de onbeschadigde lak!
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Na mijn 3e mail in 2 maanden, en nu een negatieve recentie, vanwege gescheurd aangekomen flesje kreeg ik eindelijk en gelukkig excuses van hun voor het 2x niet reageren en dat ze direct opnieuw gingen sturen. Het is inmiddels binnen en prima voor elkaar!

• Beschrijf uw ervaring met het product Verpakking stuk, opgelost

excellente service

leuk om bij jullie iets te kopen. Producten zoals omschreven, goede bijgeleverde uitleg en vlotte vlugge afhandeling. Het duurt tien maal langer om in België iets naast de deur te bestellen en geleverd te krijgen, laat staan de kostprijs. Weer een tevreden klant en tot de volgende keer, Marc uit Belziek (nu Absurdistan)

De Klomp 2

6745WB De klomp