Alles vlot en snel verlopen
Zoals hierboven vermeld
Alles vlot besteld en verlopen, maar kleur van lak kwam toch niet helemaal overeen ondanks dat ik een lak besteld heb op de kleurcode van de auto. Reparatielak is iets donkerder waardoor het resultaat nog al vlekkerig is op de auto. Ik weet niet of dit nog bijtrekt en na verloop van tijd lichter wordt?
Goedendag, Wat vervelend dat de kleur niet goed overeen komt. Wij denken dat er misschien een verkeerde kleurcode is gebruikt. Zou u via de mail contact met ons willen opnemen? Dan kunnen we kijken waar het probleem ligt. Team Autolakopmaat
Perfect gegaan - goede lak - vloeit mooi en werkt prettig - stappen plan bij set en samen met grondlak mooi resultaat gekregen - verzending ging prima op tijd en duidelijk op de hoogte gehouden.
Had wat autolak nodig om bij te spuiten en twee dagen later had ik mijn bestelling . Nu nog hopen dat de kleur juist is
Snelle levering van de bestelde lakstiften Alleen zat er een verkeerde bij. Na contact werd zonder kosten de juiste alsnog geleverd. Dat vindt ik nu SERVICE. Groetjes Johan
Product en Levering zijn goed, echter op de mail wordt niet gereageerd
Geeft het verwachte resultaat.
Bestelling snel geleverd, wat ze beloven doen ze ook!
Altijd als ik een potje of spuitbus verf nodig heb dan heb ik het met een fijn korte tijd in huis. De kwaliteit van de lak heeft mij meerdere keren gered. Ik ben verre van een prof in spuiten maar de resultaten zien er allemaal super uit.
Snelle levering en de producten zijn zeer goed
Volgende dag geleverd exacte kleur. Dus top
Goede uitleg bij de levering
kleur die ik besteld heb match perfect met auto. zeer snel geleverd voor een schappelijke prijs
Duidelijke info over het product, gebruiksvriendelijke website, kortom TOP.
Betrouwbaar!
Het bestelde produkt is nooit aangekomen Ondertussen, een maand later heb ik eindelijk het product ontvangen. De verkoper was zeer responsive waarvoor dank
Originele beoordeling
Het bestelde produkt is nooit aangekomen
Helaas ondanks mijn juiste informatie en kleurcode aangegeven te hebben, de verkeerde kleur geleverd gekregen.. in eerste instantie werd dit netjes opgelost en kreeg ik twee dagen later kosteloos een nieuwe spuitbus opgestuurd. Echter was deze kleur iets te donker, maar het vervelendste vond ik de staat waar ik hem ontving. Je zag duidelijk dat hij gebruikt was. Uitleg van hun kant was dat ze hem van bovenaf vullen en daarna testen. Geen fijne neveling alleen maar dikke klodders lak op mijn auto. (Ik heb ervaring met autolakken en spuiten) opnieuw dit aangegeven via de mail, maar geen klantvriendelijke mail terug ontvangen en ook geen andere oplossing. Helaas voor mij de eerste en laatste keer dat ik hier een bestelling heb gedaan
Makkelijk bestellen via kleurcode auto
Il heb alles correct ontvangen. Alleen kwam ik er na de bestelling van mijn set pas achter dat ik ook een kunststof hechtlaag nodig had. Dede ze heb ik meteen besteld, maar il moest weer opnieuw verzendkosten betalen. € 6,95 is toch een flink bedrag.
Dit bedrijf denkt met je mee en komt met uitstekende oplossingen
Ik heb primer, kleur en lak besteld als lakstift. Bestellen is makkelijk, de kleur uitzoeken ook. Mijn Dodge valt onder Chrysler, dat was even gek, maar de kleurcode is hetzelfde en daar gaat het om. Pakketje in twee dagen op de mat en een proefstrijkje op papier lijkt de correcte lak. Moet hem alleen nog gaan aanbrengen op de auto zelf.
Goed, netjes op tijd
nvt