Snel levering en correcte kleur
Zeker voor herhaling vatbaar.
Fijn, het zijn niet alleen de spullen maar ook filmpje en handleiding hoe te doen. Heel eenvoudig om zo te vinden en te bestellen wat ik nodig had.
Voor klant een lakstift nodig die Renault zelf niet kan leveren
De beschikbare video’s zijn voor een leek zeer duidelijk.
vlugge en correcte levering
Snelle levering. Product komt overeen met originele lak van de auto en dekt goed.
Goed op kleur en snel geleverd
Deze lakstift was niet meer te verkrijgen en hier wel, zowel bij de dealer als de automaterialenzaak niet verkrijgbaar, het kleurnummer op de site ingevuld en kon deze zo bestellen binnen een paar dagen in huis perfect.
Snelle levering, prima product en een goede webshop, duidelijk en gebruiksvriendelijk.
meerdere keren een lak stift hier gekocht kleur is super goed
Goede website waarin je gemakkelijk tot het juiste product komt
Goede kleur verf met zeer duidelijke instructie. Eindresultaat Top
Spuitbussen besteld om mijn auto bij te werken. Was exact de zelfde kleur gelukkig. En de volgende dag al op kunnen halen.
Gewoon goed!
Verf was precies de juiste kleur. Het was relatief eenvoudig te verwerken.
Fijn dat de kleur van mijn youngtimer nog geleverd kon worden.
Duidelijke site , Op tijd en juist geleverd . Doe zo verder.
Netjes en op tijd geleverd. Goed verpakt en duidelijk etiket per flesje met daarop Automerk, kleuromschrijving en kleurnummer. Inclusief gebruiksaanwijzing. Wacht nog even af hoe goed de kleine metalen knikker in staat is de inhoud voldoende te mixen voorafgaand aan gebruik.
Goed advies en hulp bij vinden vd juiste kleur
Heb al een paar keer met autolakopmaat gewerkt en het werkt toplaag,en kom je er niet uit dan is er altijd ondersteuning voor de beste kleurcodes te vinden.
Goede kleur was snel gevonden. Twee dagen later in huis.
Ik ben heel tevreden over de hele lijn en ik heb al meerdere bestellingen geplaatst.
DHL gaf aan de zending kwijt te zijn. Uiteindelijk twee dagen later binnen.