Een lakstift besteld voor een nieuwe MG4 Electric Luxury

De kleur van de auto is 'Fizzy Orange', een nieuwe kleur in het kleurenspectrum. De geleverde kleur benaderd de kleur van de auto wel maar is het toch net niet. Wel voldoende om hele kleine beschadigingen weg te werken, maar voor een pittige steenslagschade niet.

• Beschrijf uw ervaring met het product Zie hierboven

Afspraken kunnen beter.

Al een paar x hier besteld. Kwaliteit van de verf is echt goed niks van te zeggen en de kleuren kloppen ook altijd. Alleen de belofte voor 14:00 besteld volgende dag in huis moeten ze echt van de website halen. Dit is iets wat ze niet waar maken. Om 9:00 besteld 2 dagen later pas geleverd. En dit is elke x nog zo geweest.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Verfbussen zijn van zeer goede kwaliteit

Zeer goede service

Tijdens het spuiten as het gas eerder op dan product in de bus, heb contact gezocht en uitgelegd. Dit heb ik nog nooit eerder gehad en bij autolakopmaat ook niet. Ze hebben gelijk een nieuwe bus afgestuurd en de volgende dag al ontvangen. Zo hoort service te zijn. Top en bedankt.

• Beschrijf uw ervaring met het product Fantastisch

Zeer slechte klantenservice

Mail gestuurd, 4 dagen later nog niets gehoord.

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Tot de volgende keer!

100punten, geen kleurverschil, knikkerbus goed op druk. Geniaal de instelbare nozzle; #filler maakt net het verschil, puntjes op de i, zeg maar. Fijne metallic exact eender als de oorspronkelijke kleur, totaal geen verschil. Thumbs upp!!

• Beschrijf uw ervaring met het product Zie bovenstaande alinea
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Gewoon op tijd goed spul geleverd!

Spuitbussen in ralkleuren besteld. Mooie spray, goede dekking.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product spuitverf

Goede vakkundige hulp

Omdat ik mijn kleurcode niet kon achterhalen had ik gemaild en had al heel snel antwoord met de juiste kleurcode. Direct besteld en enkele dagen later al in huis, en nu al aangebracht op mijn auto en de verf vloeit en dekt heel netjes.

Rampzalig resultaat

Zwarte lak gekocht en blanke lak voor deel te herspuiten van een BMW Rampzalig ! alle instructies perfect opgevolgd Zwarte lak droogde potmat uit en met 3 lagen blanke lak erop geen enkele glans bekomen Zag er verschrikkelijk uit ! Snel achter cellulose thinner gereden en alles er af gedaan ... Never again

• Beschrijf uw ervaring met het product Rampzalig

• Beschrijf uw ervaring met het product Perfecte kleur

Perfecte kleur goede uitleg

Prima lak snelle levering

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Optijd gelevert met een keurige beschrijving

De correcte kleur met een beschrijving hoeveel tijd tussen de verschillende lagen.

• Beschrijf uw ervaring met het product Zie boven

Verf trekt op niets....

Ik was al verbaasd dat er met de bus gespoten was toen ik hem aankreeg. Vermoedelijk om een kleurstaal in de dop te spuiten. Maar dan nog, dat doe je niet met een nieuwe bus bestemd voor een klant. Na lang, heel lang te schudden, omdat ik vermoede dat de kleur redelijk vast zat op de bodem (dof geluid als de kogel op de bodem terecht kwam), eerste spuit,.... puur doorschijnende lak die direct afliep. Gelukkig proefspuit, dus nog maar langer schudden. Na test, die cava leek op het eerste zicht, dan maar op het te spuiten stuk.... spetters, geen constante spray, brokken.... kortom een ramp. Ik mag terug alles afschuren en 20€ voor een pak meer werk gekocht.... Dus nee, absoluut niet tevreden. Voor de duidelijkheid. Het ging over een spuitbus met een ral kleur.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product erbarmelijk

Boven verwachting

De krasreparatie set in de goede kleur doet zijn werk goed. Rustig de richtlijnen volgen dan gaat het prima. Verwacht geen wonderen, maar het knapt enorm op. Levertijd was drie dagen, dus ook prima. Geld zeker waard.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Prima produkt, werkt secuurder dan een lakstift

Super bedrijf

Ik bestel hier al jaren naar volle tevredenheid!!

• Beschrijf uw ervaring met het product Klasse

Grandioos

Supersnel geleverd en ook een perfecte kleur match met mijn auto. Top service!!

• Beschrijf uw ervaring met het product Perfect
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Het geleverde product is zeer goed

het duurt 3 dagen voor je in huis hebt, maar dan heb jij wel een zeer goed en duidelijk product. ervaring leert je om er mee om te gaan dus heb ik nog maar een set besteld voor onze vw california fresco groen besteld.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product prima

Uitstekende (profesionele) producten

Uitstekende producten. Kleuren matchten perfect en de 2k blanke lak is een genot om mee te werken. Je kunt de bussen 2k echter niet te lang (= een paar dagen) laten staan na gebruik want na het mengen hard het product ook in de bus door en wordt de spuitbus onbruikbaar. Houd er wel rekening mee dat je moet weten wat je bestelt want water gedragen en thinner gedragen producten matchen niet goed.... Maar als je weet wat je doet geweldige spullen en de service is ook uitstekend. Levertijd was vroeger nog wel een dingetje maar mijn laatste bestelling was er zeer vlot.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product zie algemene beschrijving
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle service met een beschrijving erbij en de prijs is oke

Top lak! En snelle levering!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Kleur op code perfekt inclusief een beschrijving

Goed spul

Een aantal dagen langer moeten wachten dan op de website even een belletje gepleegd na 3 dagen de volgende dag had ik hem in de bus lakstift is van goede kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed

Snelle levering, perfecte kleur

Volgens verwachting

Snel en makkelijk.

Na bijna 2 weken wachten ontvang ik de verkeerde kleur

Na bijna twee weken wachten waar geen enkele vorm van communicatie terug kwam blijkt de bestelde spuitbus een compleet verkeerd kleur te zijn. Het is nog net wel oranje maar geen lf3 zoals besteld e. Gelabeld.

• Beschrijf uw ervaring met het product Verkeerde kleur

Heel slechte ervaring

Pakket na lange tijd eindelijk aangekomen en de verf was volledig in het pakje uitgelopen.1 potje was volledig over gedraaid waardoor de dop afgebroken was. Ja goed kan gebeuren maar als je dan een mail stuurt hierover met de foto’s bij wordt daar totaal niet op gereageerd.Dit zal dus wss mijn eerste en laatste bestelling hier worden.

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Easy repair, goed product

In eerste instantie was ik sceptisch, achteraf is gebleken dat dit niet nodig was. Als je de instructies, die bijgeleverd worden, gewoon volgt en deze ook goed uitvoert, dan doet het product precies wat het moet doen. Het heeft mij vele honderden euro's, die je bij een schade herstel bedrijf al snel betaald, bespaard.

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed

De Klomp 2