Door de duidelijke handleiding en het afgepast leveren van de benodigde onderdelen, was het een fluitje van een cent. De koplamppolijst-set heeft ervoor gezorgd, dat de auto weer door de keuring komt en veel meer licht geeft
In een handomdraai besteld
De duidelijke video deed mij besluiten hier te kopen. Goede uitleg en prima telefonisch kontakt bij een vraag.
Snelle levering en de verpakking was goed in gepakt
Makkelijk gevonden wat ik zocht Goede prijs
Smorgens besteld, om 17.00 al op kunnen halen.
Exact de kleur die ik bestelde voor mijn auto, kleine reparatie door steenslag kunnen doen, je ziet er niks meer van!! Top!!
De lakstift perfect op kleur en van kwaliteit. En natuurlijk snel geleverd en goed verpakt.
Positief
Snelle en eerlijke levering van prijsbewust artikel.
Prima netjes geleverd
Perfecte kleurmatch met mijn auto. En ook nog eens snel geleverd. Ga zo door Autolakopmaat.nl!!!
Ik heb hier twee keer lak besteld en was beide keren zeer tevreden. Kleur komt overeen, het kwastje werkt prima en snel geleverd.
Werd wel dag te laat bezorgt ,dinsdag na 14.00 besteld dus had donderdag er moeten zijn werd vrijdag,maar geen probleem.kan aan dhl liggen. Produkt deed aan alle verwachtingen
makkelijk bestellen snel geleverd
Vlotte levering, snelle en adequate reactie op vraag via contactformulier, heldere uitleg schriftelijk en op video over stappenplan voor gebruik van product en zeer tevreden over uitkomst/resultaat. De doffe autokoplampen stralen na polijsten weer als nieuw.
De producten zijn van zeer goed kwaliteit. 1 opmerking de kleur Is iets te zwart,maar dit kan ook zijn omdat ik op een zeer kleine plek iets heb bijgewerkt.
Goede website, grote keuze, makkelijk bestellen, snelle levering.
Kan het niet terug sturen
Snelle levering, perfecte kleur, mooi product, stevig verpakt. Voor herhaling vatbaar... Greetz