2 weken geleden een bestelling gedaan maar heb nog steeds niks gekregen. Er wordt niet opgenomen en mailen wordt niet beantwoordt.
Lak op kleur besteld, snelle levering
Inmiddels 5 dagen geleden een bestelling geplaatst en hetaald. Niets ontvangen en op vragen wanneer de bestelling geleverd wordt komt geen antwoord. Op de website staat als u voor 14 uur besteld verzenden wij het dezelfde dag. Blijkbaar wordt na 14 uur zelfs niet na 5 dagen verzonden.
Nog even afwachten pas geleverd .
vriendelijk en snel geholpen!
ik heb het produkt helemaal niet ontvangen, slechte service, wel betaald.
Voor 14.00 besteld en de zelfde dag nog verzonden. Kunnen ze beter verwijderen waardeloos.
Ik heb nog niks ontvangen dus hoe kunt u mij nu vragen of ik tevreden ben met het product Gr Gerrit de Boer
Ik heb een week wachten voor mij bestelling. gee reacties
Op maandag 29-5 in de ochtend een bestel bevestiging ontvangen. Op de website staat dat als je voor 14:00 besteld, de lak de volgende dag in huis is. Niet waar dus. Wo 31-5 een mail gestuurd, nog steeds geen reactie. Op de website staat dat binnen 24 uur op klachten wordt gereageerd, ook dit is in mij geval niet waar. Inmiddels is het ver 2 juni en heb ik een uitnodiging om een review te schrijven. Bij deze dan, weer een halve ster erbij voor dit bedrijf.
Heb nog geen bericht gekregen wanneer bestelling geleverd wordt
Het is dat je minimaal 1 ster moet geven maar anders had ik er geen gegeven. Voor 14 uur besteld is volgende dag geleverd. Forget it. Een week verder en niets ontvangen. Mail verstuurd, geen reactie. Vandaag maar bellen. Bagger bedrijf met excuus aan de baggeraars
Bestelling geplaatst vervolgens hoor je niets meer nu al 4 dagen geleden terwijl ze aangeven vandaag besteld snel te verzenden
Hoor niks zie niks heb nog niks
Teleurstellend
Heb spuitbussen besteld maar radio stilte Hoor niks krijg niks
Ondanks de belofte op de website duurt het lang voordat geleverd wordt. Heb dit nu al een paar keer meegemaakt dus het is geen incident.
Niets ontvangen , telefoon wordt niet opgenomen en op mails volgt geen antwoord !
Nog steeds niets ontvangen
Afijn, dhl is pakket kwijt. Krijg alles nieuw toegezonden. Dit is hoe je problemen oplost als bedrijf zijnde.
nog niks ontvangen, kan niet oordelen over product
Vraag om te beoordelen komt eerder dan product. Immers staat het product nog "in behandeling", vandaar een halve ster.
Heb op 24 mei besteld en nog steeds niks ontvangen meer dan een week verder. Nee slechte service geen berichten niks over eventuele vertraging niks.
Niet de best. Te laat leveren. Niet the just primar, Nog een keer verf door een fout van primar. zeg mee die sistem bepaald.
Geen pakje