Eerst werd heel vlug maar ongelukkiglijk de verkeerde kleur toegezonden. Na mijn mail kreeg ik onmiddellijk antwoord en twee dagen later had ik het juiste product in de bus.
Zie titel.
prima lak, goede gebruiksaanwijzing
Klant vriendelijk met een uitstekend verf resultaat
Een lakstift met blanke lak besteld, kleur klopte totaal niet ook al was de kleurcode hetzelfde. Vervolgens hun contactformulier ingevuld om te retourneren. Na geen reactie te hebben ontvangen, hun maar direct een e-mail gestuurd. Inmiddels een week later en nog steeds geen reactie ontvangen. Update: Na het achterlaten van reviews en het benoemen van juridische stappen ontving ik reacties en heb ik inmiddels mijn geld terug gekregen. Hierbij werd mij ook gevraagd om mijn reviews aan te passen, wat ik opmerkelijk vind.
Originele beoordeling
Goede maatwerk productkeuze.
Gevolg was dat de verf niet te poetsen was. Kortom weggegooid geld.
Betrouwbaar dat het wordt bezorgd
Top sevice . Producten zijn super in behandeling.
Duidelijke site, snel en heel vriendelijk aan de telefoon
Bestelling via website gedaan en heb gekozen om de stiften op te halen de volgende dag. Bij aankomst heb ik paar minuten hoeven te wachten. Ter plekke de stiften gebruikt en je ziet geen verschil. Perfect.
Heel gemakkelijk om de juiste kleur per metk te vinden om deze vervolgens supergemakkelijk te bestellen. Echt top!
de kleur is veel te donker
De juiste spullen en goede kleur verkregen. Een nadeel; vrijdags besteld ruim voor 14.00 uur. woensdag middag pas binnen gekregen. bijna week verder. Zeer jammer en dat hoeft tegenwoordig niet zo.
Effe goed de beschrijving lezen en dan is het best te doen!!!!
Prima service en juiste kleur ! Perfect .
Snelle en correcte levering
Mijn vraag werd snel en vakkundig beantwoord. Met uitleg op de site krijg ik hopelijk hetzelfde resultaat..
Ik wist de kleurcode niet, heel moeilijk voor wit parelmoer, maar via de site makkelijk te vinden.
De kleur is effectief dezelfde. Dus prima. Heb bij Ford zelf gehoord en deze kleur maken ze niet meer aan. Schandalig voor een wagen van 9 jaar. Nogmaals hartelijk dank voor de prima service
Op tijd geleverd
Bedrijf houd je keurig op de hoogte van je bestelling en de aflevering
Order afhandeling moet beter