Dinsdag 16 mei 7.30 besteld. Ruim voor de deadline 'voor 14.00 besteld vandaag verzonden'. Woensdag gebeld en gevraagd naar levering. Geen goed verhaal en slecht excuus. Ik zou het dan zaterdag moeten ontvangen ivm Hemelvaart. Uit coulance zou Jacco mij de verzendkosten terug storten. Pakket en verzendkosten nog steeds niet ontvangen.
Verzending is dagen later dan hun aangegeven op de site. kleurcode, kleur is juist . Alleen vindt ik de spuitbus mager gevuld.
Binnen enkele dagen thuis gestuurd. Perfect op kleur. Geen verschil waarneembaar.
Everything was as ordered. Very quick delivery. Also ordering was very easygoing.
Zo’n lakstiftje opsturen hoeft geen 5 dagen te duren maar de andere dag in huis te zijn. Dat is moderne webwinkelverkoop,
Het is even wennen om met een nagellak kwastje te werken, maar als je even bezig bent gaat het prima. Gewoon zo kort mogelijk in werken, want het droogt heel snel en dan krijg je kwaststreepjes. Kleur is perfect en valt helemaal weg tegen de originele lak. Uiteraard blijf je nog wel iets zien omdat het een metallic lak is (in mijn geval) en de oriëntatie van de metallic deeltjes nu eenmaal niet hetzelfde is met spuiten of kwasten.
Netjes afgehandeld voldoende info betreft verzending
Goede service, producten zijn van goede kwaliteit!
Altijd volgens afspraak levering kan niet beter
Door duidelijke informatie en kleurcodes op de site is de bestelling snel geplaatst. Correcte afhandeling.
Vandaag besteld, morgen in huis, volgens verwachtingen krijg je!
Dit is de tweede uitnodiging om een beoordeling te geven. Vermits ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb kan ik niet anders dan het minimum aantal sterren geven waarvoor mijn excuses!
Ik heb een mail gestuurd naar [email protected] maar nooit reactie ontvangen voor het retourneren van 2 orders
Goede autolak nevels mooi
Werkt perfect gelijk gebruikt van gemaakt voor steenslag motorkap .
De website vermeld duidelijk: voor 14u besteld, is dezelfde dag verzonden. Is nu al de 3e keer dat zij pas enkele dagen (momenteel 3werkdagen) na bestelling de verzending doen... lak is wel van goede kwaliteit, gelukkig maar.
Levering wordt belooft om de volgende dag te leveren, heeft bijna een week geduurd maar dit is volledig voor rekening van de besteldiensten Het bestelde product zelf is top.
Contact opgenomen om mijn bestelling van een lakstift plus een flesje blanke lak te annuleren. Echter geen enkele medewerking of oplossing! Beetje jammer ( zeker geen aanrader dit bedrijf )
Zeer slecht! Kleur komt niet overheen met de kleurcode die ik opgegeven heb.
Sgoeie
Helaas dit keer iets langere levertijd door opgelopen schade product bij transporteur, echter direct goed op in gespeeld
Prima bedrijf goed en snel geregeld erg tevreden
Top niets op aan te merken
‘Vandaag voor 14:00 besteld is vandaag verzonden’ duurde tot 2x aan toe alsnog 2 werkdagen voordat het werd verzonden, producten daarintegen zijn goed en doet wat het moet doen