Procentueel zijn verzendingskosten redelijk groot. Wordt geswitcht van leveringsfirma wat toch wat verwarring geeft in tijden van phishing
Dikke aanrader
Ook heldere instructie film voor heldere koplampen :-)
Leveren snel maar antwoorden op vragen reageren ze niet. Dus kans gemist.
Heel eenvoudig te bestellen en de verf klopt precies
De spotrepair set is heel compleet en samen met de videa kan iedereen krassen etc makkelijk zelf repareren.
Goede voorlichting om tot een goede keuze te komen. Prima communicatie en snelle levering.
Goed en snel
Prima service. Nette en duidelijk website. Op de website staat aangegeven dat als je voor 14.00u besteld dat het dezelfde dag verzonden wordt. Dit duurde echter 1 dag langer, maar was voor mij geen probleem.
Prima webwinkel
Ik had een speciale kleur nodig die niet in de winkels is te verkrijgen. Gevonden en besteld bij autolak op maat.
prima producten goede communicatie maar helaas maar keus uit een bezorgfirma en die maakte er weer wat moois van. In de app was het pakket niet te volgen. Vervolgens ging er een DHL bus voor de inrit staan, en reed na een tijd weer weg. Helaas geen pakket in de brievenbus. 's avonds wel de melding dat we helaas niet thuis waren. !!! Waren we wel en het was een brievenbuspakket, dus doe je werk en bezorg. De volgende dag konden we dan ons brievenbuspakket zelf halen bij een servicepunt. en inderdaad het paste gewoon in de brievenbus. Dus hoe zo duurzaam?! Doordat dit niet de eerste slechte ervaring met DHL geef ik nu een review, Voor AutolakOpMaat DE tip om de klant de keus van de bezorgfirma te geven. Kijk bijvoorbeeld naar de 123inkt webshops waar dat prima is geregeld. En u raad het al dan kies ik voor PostNL
Lak is goed maar duurde veel langer dan 24u zoals op hun website staat. Communicatie over realistische levertermijnen zou beter zijn!
Voor een 2e keer een bestelling geplaatst en opnieuw op tijd geleverd en het juiste product!! Het werken met de lakstiften is mede door de bijgeleverde aanwijzingen een makkie! En nee, niet voor een auto maar een Brompton vouwfiets! Kleur van de lak is vrijwel niet te onderscheiden van de originele Britse lak. Erg blij met het eind resultaat!
Tevreden over en met de bestelling .
Snelle verzending, heldere communicatie, perfecte producten.
?
Kleur is altijd perfect
Wat een opdringerig gebeuren Elke dag een mailtje voor een beoordeling terwijl de spullen nog niet in huis zijn Daarom 1 ster!
Qua grootte van het pakje en gewicht verzendkosten veel te hoog
snel en makkelijk lak bestellen op kleurcode
Kleuren komen pefeckt overeen
Verzenden duurde behoorlijk langer dan beloofd, maar de lak maakt het weer goed. Fijne spuitbussen, met een mooi eindresultaat.
Reeds vaak besteld bij AutolakOpMaat, echter de laatste tijd via DHL komen de lakstiften gewoon dagen soms zelfs meer dan met een week tot 10 dagen vertraging aan. Iedere keer opnieuw gezeik. Kan dit bedrijf er wat aan doen ? Jazeker, via een ander bedrijf bezorgen en de mail beantwoorden als je vraagt of ze kunnen informeren bij DHL. Dit mag (volgens DHL) namelijk alleen de afzender doen. Wij gaan hier niet langer bestellen erg jammer dat AutolakOpMaat zijn klanten en klachten niet serieus neemt en de mail mbt een besteld artikel niet serieus beantwoord!