Prima product en goede gebruiksaanwijzing
Kan nog geen beoordeling geven daar ik mijn bestelling van 18 mei order nr 480189 nog niet heb ontvangen.
Geen reactie
Ik heb zondagavond besteld. Dus dat betekend maandag ruim voor 14:00. Dinsdag nog niets gehoord. Even gebeld. Was gisteren (maandag) verzonden. Maar later op de dag (dinsdag) kreeg ik een mail dat de verzending werd verzonden. Alleen nog niet aangeleverd bij de verzender. Lastig om rekening te houden wanneer het wordt afgeleverd.
Ik heb mijn bestelling van 19-5 nog niet ontvangen day kan geen beoordeling geven. Alleen vind ik dat het wel Lang duurt.
Heel professionele kwaliteit, ook voor oudere wagens.
Juiste klei, levering 1 week
Levering helaas vertraagd door DHL, maar LakopMaat volgens opgave juist geleverd.
Duidelijke website en snelle levering
Wat een waardeloze service bieden jullie. Na een week heb ik nog steeds geen pakket ontvangen en op een klacht via de email reageren jullie niet. Ik zit nog steeds op mijn autolak te wachten en ik vraag me af of die überhaupt wel komt. Een héél sldchte service
Zeer tevreden kleur goed snelle levering Alles gewoonweg naar wens
Dinsdag 16 mei 7.30 besteld. Ruim voor de deadline 'voor 14.00 besteld vandaag verzonden'. Woensdag gebeld en gevraagd naar levering. Geen goed verhaal en slecht excuus. Ik zou het dan zaterdag moeten ontvangen ivm Hemelvaart. Uit coulance zou Jacco mij de verzendkosten terug storten. Pakket en verzendkosten nog steeds niet ontvangen.
Verzending is dagen later dan hun aangegeven op de site. kleurcode, kleur is juist . Alleen vindt ik de spuitbus mager gevuld.
Binnen enkele dagen thuis gestuurd. Perfect op kleur. Geen verschil waarneembaar.
Everything was as ordered. Very quick delivery. Also ordering was very easygoing.
Zo’n lakstiftje opsturen hoeft geen 5 dagen te duren maar de andere dag in huis te zijn. Dat is moderne webwinkelverkoop,
Het is even wennen om met een nagellak kwastje te werken, maar als je even bezig bent gaat het prima. Gewoon zo kort mogelijk in werken, want het droogt heel snel en dan krijg je kwaststreepjes. Kleur is perfect en valt helemaal weg tegen de originele lak. Uiteraard blijf je nog wel iets zien omdat het een metallic lak is (in mijn geval) en de oriëntatie van de metallic deeltjes nu eenmaal niet hetzelfde is met spuiten of kwasten.
Netjes afgehandeld voldoende info betreft verzending
Goede service, producten zijn van goede kwaliteit!
Altijd volgens afspraak levering kan niet beter
Door duidelijke informatie en kleurcodes op de site is de bestelling snel geplaatst. Correcte afhandeling.
Vandaag besteld, morgen in huis, volgens verwachtingen krijg je!
Dit is de tweede uitnodiging om een beoordeling te geven. Vermits ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb kan ik niet anders dan het minimum aantal sterren geven waarvoor mijn excuses!
Ik heb een mail gestuurd naar [email protected] maar nooit reactie ontvangen voor het retourneren van 2 orders