De geleverde producten hebben wij nog niet gebruikt doordat de buiten temperatuur nog niet goed is. Telefonisch contact was prettig en goederen snel geleverd.
Perfect product super snel geleverd. graag tot een volgende keer!
Producten snel geleverd en de spuitbus met kleur Ebenholzschwarz is goed bevonden.
Handig in aanbrengen, zeer tevreden over eindresultaat
Duidelijke website, bestellen is gemakkelijk en de bestelling is zo binnen. Keuze waar af te leveren, thuis of bij ophaalpunten. Bij elke stap krijg je een e-mail. Alles is volledig transparant. Prima voor elkaar.
De website is fijn duidelijk en de afhandeling van de bestelling verliep heel efficiënt, niets te klagen dus.
Dit was de eerste keer dat ik bij autolakopmaat een bestelling heb gedaan. Prima verzorgd en alles is goed aangekomen. Zoals aangegeven, verder niks op aan te merken.
Heel andere kleur al besteld op kleurnr auto
Gewoon prima, niets negatiefs.
Precies zoals omschreven
Ze hebben mij geholpen om de kleurcode te vinden.En toen de lak gemaakt.Goed verpakt ontvangen ????
Materiaal wordt netjes afgeleverd met gebruik handleidingen erbij. Wat ik erg jammer vind staat vermeld voor 2 uur besteld volgende dag in huis ik heb bestelling zondag avond gedaan en het werd vrijdag pas bezorgt.
Altijd lak van goede kwaliteit/kleur, door de regel snel geleverd.
Ik had op de motorkap van mijn auto 2 plekken zitten die er niet uitzagen. Steenslag. O nee! Ik was ten einde raad. Had al een offerte aangevraagd bij een autospuiter, maar helaas werd dit niet vergoed door de verzekering. En het was te duur om zelf te betalen. En nu. Na lang zoeken kwam ik uit bij autolak op maat. Ik heb de Easy Repair Steenslag Reparatie Set besteld. Ik had nog wel mijn twijfels of dit wel het juiste resultaat opleverde. Toch maar begonnen met het proces en tot mijn verbazing zag ik dat de steenslag plekjes minder werden. De motorkap knapte helemaal op. En toen ik klaar was met het bijwerken was ik stom verbaasd. Het eindresultaat is echt fantastisch. Je moet echt heeeeel goed kijken waar de steenslag zat. Ik ben echt super blij dat dit een mooie en betaalbare oplossing is. Ik kan het iedereen aanraden. Dit is echt een top product.
Spuitbussen (zwart, grond en transparant) zijn zeer snel geleverd. Is niet de goedkoopste, maar wel zeer goede producten.
Goede website ,snelle levering goed product
Snel goed en juiste kleur geleverd
Vlotte service,en perfecte kleur. Alles was netjes verpakt!
nc
Ik heb vaker bij Autolakopmaat gekocht en het is snel en makkelijk bestellen en vaak de volgende dag in huis. Heb je een speciale lak die niet in de lijst staat maar je hebt wel een kleurcode dan kan je het gewoon bestellen. Wat ook fijn is voor de hobbyisten er zit een gebruiksaanwijzing bij hoe je het product moet gebruiken en je het mooiste resultaat krijgt!
Prima product
Prijs was goed en artikelen prima en snel geleverd