Duidelijke site en goed geïnformeerd.
Makkelijk te verwerken en een mooi resultaat.
Verf nog niet gebruikt, dus nog geen oordeel over. Levering snel en gunstige prijzen.
Bestellen gaat heel gemakkelijk, daarna kun je het product volgen op weg naar de bestemming. Gezien de buitentemperaturen (<16 graden) heb ik het product nog niet kunnen toepassen.
Perfect precies wat ik besteld had en gekregen
Ben heel tevreden over service en levertijd.
Snel geleverd, perfect produkt, juiste kleur, dank u voor de prima service
Lak nog niet gebruikt, dus kan er verder nog niets over zeggen.
Voor mijn oude Toyota Aygo online lak stift en blanke lak besteld. Makkelijke bestelsite en nette communicatie. De volgende middag kon ik de bestelde artikelen al afhalen. Prima service!
Telefonisch eerlijke hulp en advies gekregen. Bestelde minimaal, ontving maximaal! Topzaak!
Zoals de naam het zegt…op maat gemaakt. Overzichtelijke website, snelle levering. Levering met een duidelijke instructie voor gebruik. Uitstekend!
Werkt prima
Keurig op tijd geleverd en precies wat ik nodig heb. Dank voor de prima service.
Geslaagd
Service echt super en reageren snel terug. Komen gelijk met oplossingen en wordt netjes afgehandeld. Raad jullie echt aan!!! Bedankt hier voor. Remon Bakx
weet niet wannneer er geleverd gaat worden dus lastig om te zeggen hoe de ervaring is, tot nu toe niet echt positief. pakketje ontvangen, zonder berichtgeving van DHL, dus verbeterpunt zal in de communicatie moeten liggen. produkt lijkt prima!
Originele beoordeling
Nog geen ervaring opgedaan
Bestellen snel binnen gekregen. Wel vreemd is dat je in de webshop bij de 75mm polijstschijven en het schuurpapier 2 stuks afgebeeld ziet en er 1 geleverd krijgt. Terwijl er in de omschrijving niet over stuksprijs gesproken wordt. Ik ging er dus van uit dat ik zoals de afbeelding laat zien er 2 geleverd zou krijgen.
Levering is prima. Voor een brievenbus pakketje waren de verzendkosten aan de hoge kant.
Jammer dat er geen schuurstokje bij zit
Kan het nog niet gebruiken te koud
snelle levering en netjes
Keurig geleverd alleen iets later dan beloofd op de website. Op mijn vraag kreeg ik geen antwoord.
Duidelijk advies over gebruik, Gemakkelijk bestellen. Kleur keuze per merk goed uitgelegd. Snel geleverd