Zijn heel goed geholpen
Voor 14.00 besteld volgende dag geleverderd werd, na 14.00 besteld 3 dagen later geleverd.
Snelle bezorging en een goed product.
Fijn dat je de ene dag besteld en het de volgende dag al in huis hebt! En jullie hebben een groot assortiment.
Als je kiest voor afhalen houd er dan rekening mee dat als ze geen zin meer hebben ze de deur op slot doen en niet gaan drinken en je vervolgens gewoon staan aan te kijken en je weer laten vertrekken. Klant is koning is daar waarschijnlijk enkel als t hun uitkomt.
Volgens DHL is het product 2 feb. 13:36 uur in de brievenbus gedaan maar ik heb niets ontvangen. Baal er erg van.
Voor een groot project had ik nogal wat spuitbussen matte autolak nodig. Telefonisch goed bereikbaar en helder en deskundig advies. Inmiddels bijna 5 bestellingen bij dit bedrijf gedaan. Bij de laatste bestelling was er een bus 2K lak per ongeluk vergeten in te pakken. Een telefoontje en binnen 24 uur kon ik verder met mn project. Top bedrijf, goede service.
helaas nog geen pakket ontvangen Kunt U dit in orde maken
Precies wat ik er van verwacht had
Bij dealer niet te krijgen, via via verwezen naar ander 'gespecialiseerd' bedrijf, dat de spuitbus ook al niet had, tenslotte bij autolakopmaat beland. Daar was het geen enkel probleem. Opluchting! Ook goed advies om meteen blanke lak erbij te nemen. Resultaat geweldig. Fijn dat zo'n bedrijf bestaat. Zeer aan te raden.
Ik heb meerdere keren lak besteld voor mijn fietsen en die werkt altijd goed. Ook niet standaarde kleur past 100%
Snelle levering. Plastic kapje van mijn Mini in Dark Silver Metallic gespoten en perfect op kleur. Je ziet geen verschil met de rest van de auto. Ook een erg duidelijke beschrijving erbij.
Good service with cooperative customer support.
Toppie
Had voor mijn volkswagen bus een ravenau blau besteld. Dit om de binnenkant vd bus te spuiten. Dit alles in suboptimale condities. Moest een kachel gebruiken om het boven de 14 graden te houden. Maar resultaat is echt top. 2K blanke lak is een aanrader wat een glans. Enige waar je mee moet opletten is door de harder is de spuitbus beperkt houdbaar. Verder top en goede prijs kwaliteit.
Tja, eigenlijk geen ervaring (haha). Besteld, betaald en geleerd binnen 5 dagen. What is there more to say. Goed bedrijf (ook voor spuitbus lak). Ga zo door.
Goede kwaliteit. Eenvoudige duidelijke handleiding en een zeer snelle levering.
Zeer vlug geleverd met juiste verf en de nodige uitleg.
Correct
Nergens de juiste kleur te vinden en de Dealer levert een flesje met klonten en geeft kleurverschil
Tot 2 keer toe een fout gemaakt in mijn bestelling. (Verkeerde artikel besteld daarna onjuiste aantal.) Super goed opgelost en dezelfde dag nog veestuurd. Thanks mannen!
De kleur was juist die ik nodig had