Goede kwaliteit autolak, perfect op kleur. De volgende dag al in huis was ook prettig!
Goede website,
goed dienst maar de prijzen zijn redelijk hoog
Snelle levering top lak top bedrijf aanrader!!!
mooi verpakt en fijne en heldere instructie erbij
De juiste nummer en merk van auto doorgeven, en je krijgt wat je vraagt.. Toppie
Bestelling razendsnel geleverd en de kleur is identiek aan mn auto
Snelle levering, duidelijke keuzemogelijkheid qua kleurcodes vanuit de fabriek. Prima voor elkaar allemaal.
Ik vind het jammer dat er verzendkosten doorberekend worden voor een brievenbus pakketje. Dat maakt de aanschaf duurder dan nodig.
Voor hele kleine plekjes ok. Maar een krap op een plat vlak krijg je niet netjes. Haartjes van het kwastje vielen uit en bleven in de lak plakken.
Laatst via de kleurcode van mijn voertuig een lakstift en blanke lak besteld.De levering verliep voorspoedig.Communicatie via de mail over de levering van het product was duidelijk. Ben er zeer tevreden mee.
Kon het product makkelijk vinden en was snel en goed verpakt verstuurd.
Positief
Snel en een goed product!’
Goede service en product
Duidelijke website, goede communicatie, snelle levering en goede kwaliteit van de geleverde producten.
Snelle levering van de juiste producten. Goed bezig.
Nadat ik de melding ontving dat het product afgehaald kon worden ben ik dat direct gaan doen. Men kon de lakstift echter niet snel vinden en ik heb bijna een kwartier moeten wachten tot het "gevonden" werd. Onbegrijpelijk
Iemand had een deur laten openvliegen tegen de mijne en keek er naar uit dit mooi te herstellen.. Levering op tijd en goede kleur maar ondanks dat ik zeer nauwkeurig te werk ga valt de schade nog meer op na herstel.. Je kan de schade beter wegpolijsten en wat zichtbaar blijft zo laten want dat valt minder op dan de verflaag die over de kras zit.. Zelfs de blanke lak die erover moet blijft zichtbaar.. Conclusie, lichte krassen kan je zelf wegpolijsten maar diepe laat je beter wegwerken..
ondanks wat problemen met de levering (DHL), heb ik uiteindelijk toch nog snel de lak flesjes binnen gekregen. de lak is van hoge kwaliteit en de kleur komt goed overeen, ik ben zeer tevreden. nadat ik melding had gemaakt over de leveringsproblemen twijfelde "autolak op maat" geen moment om de lak opnieuw naar mij op te sturen. een service waar veel bedrijven nog van kunnen leren. nogmaals bedankt voor de lak en de goede service en als ik nog eens lak nodig heb weet ik dat ik voor "autolak op maat" kies.
Positief. Had gehoopt op 'n iets snellere verzending maar koeriersdiensten hebben 't momenteel erg druk.
Heel fijn spul om mee te werken, vooral de spuitbussen. Zeer strak eindresultaat, ziet er uit alsof het professioneel gedaan is. Geen kleurverschil met mijn oude lak uit 1984, echt geweldig blij mee!
Enige verbeterpuntje: levering duurt 3 dagen. Dat is geen probleem, maar er staat: levering volgende dag, mits besteld voor 14.00. Dat geeft verwarring. Zending is wel goed te volgen.