suggestie: voor autobedrijven op rekening betalen.
Zeer compleet spotrepair pakket besteld en kon direct aan de slag. Duidelijke instructies en aan alles was gedacht dus dat deel was prima… het resultaat helaas niet zo.. ik had de originele fabriekskleur besteld maar de ontvangen kleur was echt een stuk donkerder, waardoor ik een gigantisch kleurverschil heb (en het nu moet laten herstellen)
Super geleverd,heel goed product!
snelle levering alleen moet het nog gebruiken
De autolakstiftset werkte zoals ik voor ogen had. Ook de juiste kleur en je ziet er nauwelijks wat van. De koplampreparatieset was wat moeizamer om te gebruiken. Opzich is het resultaat acceptabel, maar ik heb het wel twee keer moeten doen. Een advies van mij zou zijn om ook de polijstset erbij te bestellen. Twee setjes koplampen twee keer doen met de hand is te doen, maar je gaat het voelen in je lichaam met schuren. Beter had ik de polijstset voor de schroefmachine erbij gekocht ;-)
zeer goed
snel geleverd en perfecte kleur
De kleur is perfect. Het aanbrengen lukt helaas niet zoals omschreven, ondanks dat ik het stappenplan heb gevolgd. Heel erg jammer!
Geleverd binnen 24 uur, kleur is exact hetzelfde en de lak is op de juiste dikte zodat het aanbrengen soepeltjes verloopt. Er zit ook een duidelijke instructie in het pakketje, zeker een aanrader.
Niks op aan te merken, spuitbus gaat iets sneller leeg maar dat is denk ik altijd met een bestelde kleur.
Geen opmerkingen.
Heel snel bezorgd met veel berichten over de correcte afhandeling.
Alles prima, goede website.
Was ff zoeken, maar dan heb je ook wat. Goede tips voor de behandeling met lakken. Ik moet het nog allemaal uitvoeren, dus ik kom nog terug met m’n resultaat.
Twee spuitbussen gekocht voor mijn Civic champagne silver kleur. Kreeg een mooi doosje met de betreffende kleur en blanke lak. Handleiding erbij; super makkelijk allemaal.
Complete website, veel informatie en snel geleverd! Top!
Duidelijk en overzichtelijk
Ik moet het nog gaan gebruiken, maar het ziet er goed uit,
gezocht op kleur, besteld, geleverd binnen de beloofde tijd. Kleur klopt, aflakadvies klopt. Aanbrengen gelukt.
Gewoon top spul, en vlot geleverd!
Perfect product en optijd afgeleverd
Snelle levering en zeer tevreden over het product Ook goede tel service
Snelle levering, correcte kleur, goeie prijs.
op tijd ontvangen met een gebruiksaanwijzing erbij.