Wat het meest opvalt is de goede website met praktishe tips. Verder de professionele materialen.
Autoluw besteld op merk en kleurcode auto. Gemakkelijk 2 dagen later al in huis.
nvt
Producten waren razendsnel geleverd. En de kleur is exact aan m'n auto. Autolakopmaat ga zo door!
Ik had per abuis een fout verfnummer besteld. Dit is zonder gedoe prima opgelost. Goede documentatie Bijzonder tevreden.
Makkelijk bestellen en snel binnen, super !
Snelle en adequate levering van zeer goede kwaliteitr
Keurig afgeleverd product.
Verf precies op gewenste kleur in gewenst formaat en binnen 4 dagen geleverd. Toppie
Ben zelf professioneel autospuiter en moest 2 bumperschades maken op straat . Ging buitengewoon goed, geen kleurverschil en qua glansgraad ook prima
Makkelijk zoeken op de site. Duidelijke instructies hoe je te werk moet gaan. Gewoon top.
Perfecte snelle service
Zeer snel bestelling ontvangen, bij mijn vraag over de autokleurlak en de daarbij behorende glanslak. Prettig te woord gestaan. Belofte mij direkt op mijn gmail adres de mogelijkheid van bestelling te kunnen doe. Gelijk ingewilligd ik geef een cijfer 9.5
Kleur is makkelijk op te zoeken in de webshop, verzending snel.
nvt
Kleur was perfect zoals het moest zijn.
Supersnel geleverd en de kleur is spot-on
Kleur op code snel kunnen vinden. Aantal ml klopt niet in de omschrijving. Daar staat 30ml, maar potje kan hooguit 12ml bevatten. Alsnog wel goede prijs voor deze hoeveelheid.
Top juiste kleur.
Zou het afgelopen zaterdag krijgen, maar werd maandag. Dat kwam omdat we in Barendrecht de wielerronde hadden. Dus voor mij perfect behandeld. Zou er zo weer bestellen. Lak nog niet uit geprobeerd Messchien in het weekend
Zeer goed omdat Autolakopmaat het initiatief nam e.e.a. meteen op te lossen.
Originele beoordeling
Pakket is niet bezorgd
Het bestellen is eenvoudig. Klein minpuntje is dat 1 spuitbus gelekt heeft en er wat verf uit is gekomen. (vermoedelijk tijdens transport) Geen idee hoe dit voorkomen zou kunnen worden.
Product voldoet aan de omschrijving
bus meer als 2 minuten geschut kwamen druppels uit de bus op de auto na 10 sec spuiten bij 20 graden.