Zelfs als de vervoerder fouten maakt, dan wordt dat opgelost door nieuwe te sturen. Heel netjes!
Kleur exact, makkelijk in gebruik.
Had een mail gestuurd met een vraag maar krijg geen antwoord
Volgens track en trace krijg ik het product vandaag pas, 4 dagen na bestelling. Ik had het kleine product (een lakstift) zaterdag of anders maandag verwacht. Stuur verzoeken om een recentie een week later als je zeker weet dat de bestelling is geleverd.
Prima product, goed beschreven en de uitvoering bij het opvolgen van u uitvoeringlijst is prima !!
Ik heb een net nieuw geïntroduceerd model auto en kon op de website de kleur niet vinden. Vervolgens heb ik het Autolakopmaat .nl gebeld en de medewerker kon mij binnen no-time de juiste kleur doorgeven.
Snel antwoord op mijn vraag of ik al dan niet een kunststofprimer nodig had. Daarna een set besteld waar alles in zat met een kort en bondige omschrijving hoe te gebruiken. Met andere woorden; ik ben tevreden!
Beste, Het kleur wijkt volledig af van het origineel Het komt nog niet in de buurt van het kleur Wat nu. ?? Mvg.
Vlotte bestelling en juiste kleur
Ik heb precies ontvangen wat ik besteld had. Helaas ben ik niet zo’n goede schilder als gedacht had. Het is mij niet gelukt om de kunststof bumper onzichtbaar bij te werken. De beschadiging valt nu minder op dan voorheen. Ik was erg blij met de gebruikshandleiding anders had ik het zeker fout gedaan.
Het is voor mij de eerste keer dat ik een reparatie verricht, maar de informatie op de website bracht je stap voor stap naar een goed resultaat, althans dat verwacht ik, want ik met alles nog gaan doen. Maar ik heb er dankzij u alle vertrouwen in .
Snel op kleurcode de juiste kleur kunnen vinden. De bezorging vond snel plaats, zelfs in het weekend!
De tekst op de website 'voor 1400 besteld, dezelfde dag Verzonden '. Klopt niet. Ik vertelde na 1400 uur, dus verwacht ik dat het één dag later zou worden Verzonden. Niet dus. Het werd pas de dag daarop. Kan gebeuren. DHL zou zaterdag (de dag daarna) om 1300 bezorgen. Niet dus! Het is nu zondag en rr is niets bezorgd. Ben benieuwd of het maa dag komt. Dit is weliswaar een DHL probleem, maar het is onderdeel van de keten.
Na jarenlang 'van alles' geprobeerd te hebben om doffe vergeelde autokoplampen terug klaar doorschijnend en 'nieuw' te maken eindelijk dankzij het pakket met de juiste schuurpapieren en uitleg + poliermiddel + 2 opzetonderdelen voor op een boormachine (schuurpapier P 3000 + poliersponsje) + microvezeldoek daarin geslaagd. Hopelijk na spuiten met blanke autolak blijft het nu gevrijwaard van vergeling.
Slecht zou graag tel bericht van u ontvangen tel 0615001126
Mooi
Prettig, correct en conform afspraak
Heel vlotte afhandeling van mijn bestelling
heel erg jammer, 5 dagen geleden besteld. Ik had de lak vandaag nodig, nog niets ontvangen, volgens de tracking is DHL ook nog niet onderweg met mijn pakket. De eerste en laatste keer dat ik bij Autolak bestel
Reparatie goed gelukt
Makkelijk bestellen en snel geleverd
De site is overzichtelijk. Zoek je merk van je auto en je jaartal . Daarna je kleur van de auto en krijg je automatisch het kleurnummer en walla je kan het bestellen en heb je het binnen 5 werkdagen thuis
Niets bijzonders. Shop doet wat ie moet doen. Verkopen en leveren. Prima dus.
Op tijd afgeleverd , goede kwaliteit