Product makkelijk gevonden en voldoet aan de verwachtingen.
Alles perfect, prijs, kwaliteit, verzending
Ik had een 19-delige set met 2K lak besteld. Ik kreeg een 19-delige set met 1K lak geleverd. Ik had de pakbon wel nagelopen, maar niet gezien dat het een ander type lak was. Kwam er pas achter tijdens het verwerken. Tegelijkertijd niet teleurgesteld, want ik moest opeens later nog een keer spuiten. Dat kon nu met deze set. Met de 2K lak had ik eerste weer een nieuwe bus moeten bestellen, aangezien die tweecomponenten is, en daardoor maar eenmalig verwerkbaar is. Zijn ze bij AutolakOpMaat nu slordig of helderziend?
Cool
Snel geleverd en de juiste kleur ontvangen. Ik bestel hier de volgende keer zeker weer.
tip top zoals het moet zijn
goede kwaliteit en snel
De lakken zijn van goede kwaliteit.
Besteld en heel snel in huis.
goed en prima product
Nette verpakking. Bezorging liep enige vertraging op. Wel correct geleverd.
Prima lak
Makkelijk aan te brengen en juiste kleur
Snel geleverd en gemakkelijk te bestellen.
Snel geleverd en goede kwaliteit/prijsverhouding
Al eens eerder lak besteld, snel geleverd
Snelle verzending en zo, niks mis mee, de kleur van de lak wijkt eigenlijk teveel af. en de lakstiften zijn moeilijk te verwerken. nu een spuitbus besteld.
Snel juiste product goed verpakt aangeleverd
Hetgeen ik verwachtte
De geleverde lak was goed van kleur en gemakkelijk aan te brengen. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing was daarbij zeer behulpzaam. Nu afwachten of de lak zich op de lange termijn houdt!
Als verwacht
top product
Ook het kleinste potje autolak wordt snel en op tijd geleverd
Goede aflevering van goed product. Tevreden.