Ik heb voor mijn Nissan een lakset besteld en deze is keurig bezorgt.
Het bestelde (2 autolakstiften, een op kleur en een blanke lak) wordt vlot geleverd en inclusief een verwerkingsadvies. Verbeterpunt is: lagere kosten voor bezorging bij een brievenbuspakketje.
Goede service desk. Verder goede afwikkeling van de bestelling. Top
vlotte afhandeling
Wist de kleurcode niet daarom telf contact opgenomen. Werd professioneel te woord gestaan en kreeg de info waar ik de kleurcode kon vinden. Vervolgens makkelijk on line te bestellen.
Duidelijke zoekmachine, vlotte verwerking, levering volgens engagement.
Veder niks om te vermelden
Meerdere malen metallic lak op kenteken besteld, de kleur is altijd perfect, ook zijn het fijne bussen om mee te spuiten
Dat dus, geen spannend verhaal voor nodig, dit veld nu eindelijk optioneel maken @Kiyoh
HEEL GOEDE SERVICE
Snelle levering, goede kleurmatch, 1 woord perfect!
Product is goed zoals ik had verwacht
Nvt
prima spul en snel geleverd. kleurlak en bijhorende primer en 2K lak werkt prima
Snel duidelijk..ga zo door
Op de site staat voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden, maar bij mij werd het pas een dag later verzonden. Daarna bleef het ook nog lang bij DHL liggen. Dat laatste kan de verkoper niets aan doen, maar DHL is misschien niet de beste transporteurkeuze. Instructies waren duidelijk. Filler en grondlak waren goed. Er is wel echt kleurverschil met de bestaande lak, ondanks dat het nummer correct was. Blanke lak is wat vlekkerig opgedroogd, maar dat kan aan mij liggen of aan de condities bij het aanbrengen.
Goede en snelle service.
Bestesuperteverden wat levering, inhoud en uitleg betreft . Maar de kleur is niet zoals ze zou moeten zijn. Kleurverschil duidelijk merkbaar Moest de kleur perfect geweest zijn dan kon ik alleen maar zeer positief zijn. Zal verplicht zijn om bij Peugeot de kleurspuitbus opnieuw bestellen en de lak moeten afschuren om dan met de korrekte kleur te herspuiten Als exra nfo op de vins Peugeot staat wel degelijk vf38d9hloal023051 waar de 9H de korrekte kleurcode zou moeten zijn
Volgende keer indien nodig weer hier bestellen
een lichte primer over de bestaande donkere primer zetten bij deze kleur aanbevelen
snel kleur top en netjes bezorgd
de lak zit in een gewoon plastic flesje met draaidop en kwastje aan de dop. Komt via de brievenbus.
Het was heel eenvoudig om lakstift te bestellen, wanneer je de juiste kleurcode van je auto weet. Binnen een dag was de lakstift via de post bezorgd.
is de 1ste keer dat ik het online bestel en heb de spuitbus ook nog niet gebruikt maar de service en de levering is naar wens gegaan
Snel geleverd !