na een halve spuitbus te hebben gebruikt, stopte deze ermee. er zat geen druk meer op. de 2e bus was prima.
Goede lakstiften voor een juiste prijs
Bij autolakbeschadiging de combiset besteld bestaande uit een spuitbus op kleur en een spuitbus met blanke lak. Op de website was duidelijk hoe je de juiste kleur moest bestellen. Na 1 dag werd deze set al geleverd. Dus ik ben hier erg tevreden over.
Snelle levering en ook een beschrijving erbij, netjes.
Was wat sceptisch of ik de schade kon weg lakken. Maar met de bestelde lakstiftjes en een goede uitleg die meegestuurd was is dit erg goed gelukt.
Voor 14.00 uur besteld, De volgende dag om 11.30 uur geleverd. Materiaal nog niet gebruikt.
De kleur is past perfect bij de rest van de auto! Ben erg blij met mijn aankoop.
De kleur was juist, maar ik kan de lak er zonder enige moeite weer af wrijven met ethanol. Er zit ethanol in ruitensproeiervloeistof ... Motip verf heeft daar totaal geen last van, maar vindt ik dan weer niet in de juiste kleur.
Al meerdere keren hier autolak stiften bestel en iedere keer snel geleverd. De kleuren zijn perfect gelijk als die van de auto. Tot de volgende keer.
Snelle levering, goede uitleg bijgesloten en goede kwaliteit.
DINSDAG DE 14E JUNI HEB IK EEN BESTELLING GEPLAATST, HET IS NU ZATERDAG 18 JUNI. DE VOLGENDE POSTBEZORGING IS DINSDAG DE 21E JUNI. HOPELIJK WORDT MIJN BESTELLING DAN BEZORGD. DAT IS DAN DE 8E DAG NA BESTELLING, DAT IS AANMERKELIJK LANGER DAN DE BELOOFDE TERMIJN VAN TWEE DAGEN. DE VERTRAGING IS WELLICHT VEROORZAAKT DOOR DHL EN JULLIE NIET AAN TE REKENEN MAAR IK MELD HET TOCH EVEN.
Zeer professionele service
Ik heb maandag de 13e een bestelling geplaatst wat op voorraad was, en het is nu zaterdag de 18e en nog niet binnen.
snel en correct
vlotte levering
Ik was snel een lakstift nodig, besteld voor een klant van mij. Woensdag voor 14:00u besteld, dan zou het dezelfde dag verzonden worden. Tegenwoordig mag je er dan vanuit gaan dat je je product dan de volgende dag in huis hebt. Jammer genoeg, einde van de week auto van de klant alweer weg en de week erna op dinsdag kwam de lakstift dan eindelijk binnen. Erg teleurstellend! Een informatief mailtje over hoe, wat en waarom zou wel gewaardeerd worden door mij, maar die heb ik helaas ook niet ontvangen. Product op zich zelf verder wel prima. Volgende keer ruim op tijd bestellen en niet uitgaan van wat er op de site staat qua levertijd.
Goed!
Alles verliep goed.
Goed product met duidelijke handleiding
Netjes mijn klacht behandeld
Bedankt voor uw reactie. Spijtig dat uw bestelling defect is geraakt tijdens transport. Uiteraard hebben wij direct een nieuwe bestelling naar u afgestuurd. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
Lekte in de verpakking
Absolute aanrader, simpelweg de heldere instructies volgen, ook beschikbaar als video en met de juiste kleur zijn de beschadigde plekjes niet meer terug te vinden. Ook nog eens een uiterst snelle levering, dus ik.kan niks negatiefs bedenken. Gewoon de juiste kleur uitzoeken, bestellen, instructies lezen en doen ..... succes gegarandeerd.
Goed bevallen die potjes autolak.
Had een lakstift besteld op 6 juni in eerste instantie bericht gekregen dat ze het aan het verwerken waren. Toen werd het stil pas na een e-mail op 13 juni verstuurd kreeg ik reactie dat de lakstift is opgestuurd. Ze geven aan op hun website voor 14.00 u besteld dezelfde dag verzonden.
Prettig en deskundig te woord gestaan aan de telefoon. Levering conform afspraak.