goed product
Verwacht resultaat en tijdig geleverd
Snelle en correcte levering
De lak is nu ok
Bedankt voor uw reactie. Inmiddels hebben we contact gehad en is het probleem opgelost. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Originele beoordeling
De lak is volstrekt anders dan de originele!
Doe maar niet meer DHL ik heb het pakketje nog niet
Nog niets ontvangen
Bedankt voor uw reactie. Helaas was uw pakket vertraag bij DHL. Er is ons zojuist bevestigd dat deze vandaag wordt geleverd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Autolakopmaat.nl
Woensdagochtend besteld nu zaterdagochtend nog niets mogen ontvangen. Op uw site staat voor 14:00 besteld volgende dag in huis. Nu zojuist mail ontvangen dat ze vandaag komen bezorgen, maar dat mailtje kreeg ik gisteren ook al. Autolak Op Maat neem een andere bezorger dit gaat te kosten aan jullie reputatie.
Ik wacht al 2 weken op mijn pakketje.
Snel geleverd en goed op kleur. Voor een bijtippotje erg goed. Helemaal goed vanwege de lastige kleurflop van de auto
Prima ga zo door.
De kleur is net zoals origineel. Enkel het borsteltje om aan te brengen is wat onhandig voor kleine defecten.
Werk perfect maar goed de kleur van de ondergrond bepaalen
Ik heb gekregen war ik nodig had
Prima site om de juiste kleur te vinden. Snel geleverd
In een advertentie staat “vandaag besteld, morgen in huis”. Dat is hekaas niet gelukt. Uiteindelijk duurde het drie dagen waardoor mijn leaseauto al was ingeleverd (met lakschade) toen de lakstiften werden bezorgd. Mijn advies is dus: bestel op tijd, en of pas de advertentiebelofte aan.
Goede producten
gezocht en snel gevonden. snelle levering en nette prijs. keuze in of je er blanke lak bij wil hebben of niet. TOP
Kleine schade naar wens opgelost
Na een verkeerd opgegeven postcode en een zoekgeraakt pakket werd mij direct een nieuwe bestelling gestuurs. Perfecte service en de lakkleur is perfect. Thnx!
Snelle levering makkelijke webshop
Zie hier boven.
Zo als het hoort.
Een fout mij mij in het bestelproces werd na telefonisch contact snel opgepakt en hersteld.
de belofte om de volgende dag te leveren is zeker niet nagekomen, blijkbaar lag het aan DHL en Bpost(?). Ik geef ze het voordeel van de twijfel
Originele beoordeling
de belofte om de volgende dag te leveren is zeker niet nagekomen