Het geen dat ik ik heb besteld wert op korte tijd geleverd zo als ik heb gevraagd
Autolakstift zou 30 ml zijn, flesje bleek echter veel minder in te zitten
snelle levering en artikel was naar wens.
Goed product
Prima webshop, klantgerichte instelling. Waarom?, bij de eerste levering zat voor de 2de laag een foutieve kleur. Ik heb gebeld. Er is goed geluisterd en de volgende dag had ik de juiste kleur in huis. Een foutje maken kan, maar oplossen is wat anders. Top gedaan en DAAROM deze beoordeling.
De keuze is reuze !, simpel online bestellen en betalen, snelle verzending, kortom een aanrader dit Bedrijf !
Snelle levering en perfecte kleur
Eenvoudig om de juiste kleur te bestellen. Kleine opmerking over de levering: niet zoals beloofd op de zelfde dag verstuurd (was verder geen probleem). Kosten voor verzending brievenbuspakketje zijn te hoog (bij kleine orders is de verhouding ongunstig).
Uitgebreide site met goede artikelen en prijzen
Zondag een lakstift besteld, woensdag nog niet geleverd. Navraag gedaan: pakketje was zoek geraakt bij dhl. Dhl gaf een status niet ontvangen. Verzendkosten zijn belachelijk hoog voor een brievenbus pakje.
uiterst tevreden met de bestelling en levering
Onze oude auto begon een soort "open wond" in het dak te krijgen. Na contact met autolakopmaat.nl hebben we samen de juiste kleurcode bepaalt en het spul was er in 2 dagen incl handleiding. Het resultaat was perfect.
perfect geregeld
Goede service en snel geregeld
Kleur kiezen , hulpmiddelen/attributen selecteren naar wens of eigen middelen. Simpel en duidelijk. Je vindt er goeie uitleg als je enige voorkennis hebt , maar als je echt niks van kent zal het toch niet makkelijk zijn om je auto bij te werken. Ik kan de kwaliteit van de spuitbus-nozzles nog niet evalueren , wegens tijdelijke drukte thuis. Tot op heden dus al wel tevreden ! Levering na 4 dagen naar Belgie , maar wel met een weekend tussen. Is geen punt voor mij.
Lak stift is snel geleverd en in de juiste kleur.
Duidelijke website ...;correcte prijzen .... snelle service.... TOP
Daags van tevoren gebeld of mijn lakstift op voorraad was. Ik wilde die afhalen, moest in de buurt zijn. Antwoord: ja. Meteen online besteld en betaald. Eenmaal aangekomen in Ede moest de lak nog gemaakt worden. Een kwartier staand wachten, bij gebrek aan iets om op te zitten. Maar de kleur- en blanke lak is van uitstekende kwaliteit.
Volgende dag in huis, in een slim klein doosje. Heel netjes een A4-tje meegeleverd met advies hoe de producten te gebruiken. Mooi werk!
Hoewel mijn eerste contact onbeantwoord ging, werd op mijn tweede poging snel gereageerd. Mijn lakkleur was geen onderdeel van het standaard assortiment, maar werd door de betreffende medewerker voorzien van een lakcode waarmee ik mijn bestelling online kon voltooien. De levering nadien was exact zoals ik zou verwachten qua snelheid en inhoud.
Geen pakket ontvangen
Of het probleem nu bij Autolak lag, DHL, of beiden. Er kan duidelijk iets beter.
Ik heb nog steeds niets vernomen over mijn bestelling. Zou al verstuurd moeten zijn. De site zegt binnen 1 dag verzenden . Niet dus. Ook niks gehoord dat het artikel misschien niet op voorraad zou zijn. Heb ook gebeld maar wordt niet opgenomen. Weet niks dus.
Alles was in orde goede levering