'mijn verf en lak waren prima.alleen het kwastje van de lak was waardeloos.de haren vielen meteen uit waardoor er steeds haren in de lak zaten.ik heb een ander kwastje gepakt van mijzelf en toen ging het goed.
spuit bus blanke lak zat barstens vol. daar kon je wel twee auto`s mee spuiten. De spuitbus kleurlak daar zat maar heel weinig in en als ik niet uit kijk dan had ik voor het spuiten van de motorkap te kort gekomen. Dat vind ik op zich wel erg slecht. een spuitbus bij de Action. zit meer in en kan ik meer mee doen alleen hadden ze jammer genoeg mijn kleur niet.
De lak komt perfect overheen met de originele lak, goed kijken waar nu uiteindelijk de plekjes zijn aangestipt! Fijne handleiding bijgeleverd hoe om te gaan met de lak.
betrouwbaar product, kleur komt voor 100% overeen met opgegeven kleurcode
Nog niet ontvangen
Van de 8 spuitbussen die we besteld hadden waren er 2 bij waarvan de spuitmond ging spetteren en druppelen, met als resultaat een net niet perfect eindresultaat. De geleverde service was trouwens perfect
Snelle levering. Vandaag besteld morgen al geleverd
Snelle levering, acceptabele prijs en een meer dan goede en deskundige service.
Bestelling goed en zeer snel mogen ontvangen.
Zoals verwachtp
snelle zending
Ik vraag mij werkelijk af wat het nut van dit soort reviews is als er al een beoordeling wordt gevraagd/gegeven terwijl er alleen maar een bestelling/betaling heeft plaats gevonden. In mijn ogen zouden dit soort reviews daadwerkelijk zin hebben na een bepaalde tijd als de klant het product heeft kunnen gebruiken, je krijgt nu zo een vertekend beeld door mensen die alleen maar 5 sterren geven voor de likes dat het volledig zijn nut voorbijschiet.
Auto is van 2003, laKcode is ls6m. Maar kleur valt iets wat donkerder uit op de auto dat zie je..dat is jammer!
Mijn lak begon te werken het kan mijn schuld zijn.geweest maar geen gezeur garantie kreeg 2 bussen lak en 2 bussen blankelak gratis topbedrijf met zeer goed advies
Snel en goed geleverd
Alles volgens afspraak, behoudens DHL een dag te laat was. Dit heeft dus niet met kiyoh te maken.
Ik heb het product nog niet gebruikt.
Overzichtelijke site
perfect
De juiste lakstift binnen no time geleverd!
Één koplamp lukte mij wel in eerste instantie om hem om goed te krijgen met de koplampherstelset. De andere op dezelfde manier behandeld. Die werd melkachtig en cracquelee door de primer. Deze weer helemaal geschuurd en nu alleen spuiten met de 2k lak. Beide lampen nu ok. Ik weet nu niet of je het melkachtige van de primer direct kan overspuiten of niet.
altijd snel geleverd en goede prijs
Goede verf en zeer snel geleverd
contact gehad omdat ik de juiste kleurcode niet gevonden kreeg op het plaatje. Ben snel geholpen kreeg direct andwoord, waardoor ik snel kon bestellen. Juiste lak heb ik snel ontvangen. Helemaal blij mee. en de kras die ik had mee bij kunnen werken. Bedankt.
Product volledig naar wens en resultaat is prima.