top

Kleur was perfect zoals het moest zijn.

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Razendsnel geleverd en perfecte kleur

Supersnel geleverd en de kleur is spot-on

• Beschrijf uw ervaring met het product Grandioos
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snel geleverd en juiste kleur

Kleur op code snel kunnen vinden. Aantal ml klopt niet in de omschrijving. Daar staat 30ml, maar potje kan hooguit 12ml bevatten. Alsnog wel goede prijs voor deze hoeveelheid.

• Beschrijf uw ervaring met het product Juiste kleur
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Zeer snel en accuraat geleverd.

Top juiste kleur.

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Zou het afgelopen zaterdag krijgen, maar werd maandag. Dat kwam omdat we in Barendrecht de wielerronde hadden. Dus voor mij perfect behandeld. Zou er zo weer bestellen. Lak nog niet uit geprobeerd Messchien in het weekend

• Beschrijf uw ervaring met het product Nog niet gebruikt
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

na contact is de order alsnog correct bezorgd

Zeer goed omdat Autolakopmaat het initiatief nam e.e.a. meteen op te lossen.

Gemakkelijk en snel geleverd

Het bestellen is eenvoudig. Klein minpuntje is dat 1 spuitbus gelekt heeft en er wat verf uit is gekomen. (vermoedelijk tijdens transport) Geen idee hoe dit voorkomen zou kunnen worden.

Product voldoet aan de omschrijving

Product voldoet aan de omschrijving

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Top!

slecht

bus meer als 2 minuten geschut kwamen druppels uit de bus op de auto na 10 sec spuiten bij 20 graden.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product niet goed

Top service en snel

Zelfs als de vervoerder fouten maakt, dan wordt dat opgelost door nieuwe te sturen. Heel netjes!

• Beschrijf uw ervaring met het product Makkelijk verwerkbaar
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Kleur exact, makkelijk in gebruik.

Zeer slecht

Had een mail gestuurd met een vraag maar krijg geen antwoord

• Beschrijf uw ervaring met het product Product gaat wel , contact zeer slecht
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

Niet om een recentie vragen als het product er nog niet is.

Volgens track en trace krijg ik het product vandaag pas, 4 dagen na bestelling. Ik had het kleine product (een lakstift) zaterdag of anders maandag verwacht. Stuur verzoeken om een recentie een week later als je zeker weet dat de bestelling is geleverd.

Prima product

Prima product, goed beschreven en de uitvoering bij het opvolgen van u uitvoeringlijst is prima !!

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Ik heb een net nieuw geïntroduceerd model auto en kon op de website de kleur niet vinden. Vervolgens heb ik het Autolakopmaat .nl gebeld en de medewerker kon mij binnen no-time de juiste kleur doorgeven.

Goede info, snelle levering

Snel antwoord op mijn vraag of ik al dan niet een kunststofprimer nodig had. Daarna een set besteld waar alles in zat met een kort en bondige omschrijving hoe te gebruiken. Met andere woorden; ik ben tevreden!

Wijkt af

Beste, Het kleur wijkt volledig af van het origineel Het komt nog niet in de buurt van het kleur Wat nu. ?? Mvg.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Wijkt volledig af.
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

Vlotte bestelling en juiste kleur

Correcte afhandeling

Ik heb precies ontvangen wat ik besteld had. Helaas ben ik niet zo’n goede schilder als gedacht had. Het is mij niet gelukt om de kunststof bumper onzichtbaar bij te werken. De beschadiging valt nu minder op dan voorheen. Ik was erg blij met de gebruikshandleiding anders had ik het zeker fout gedaan.

• Beschrijf uw ervaring met het product Zie boven
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Alles was goed zoals omschreven en ook verwacht.

Het is voor mij de eerste keer dat ik een reparatie verricht, maar de informatie op de website bracht je stap voor stap naar een goed resultaat, althans dat verwacht ik, want ik met alles nog gaan doen. Maar ik heb er dankzij u alle vertrouwen in .

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Zoals aangegeven in de website, kon ik goed keuze maken en kreeg ik dat ook geleverd

Snelle en duidelijke levering

Snel op kleurcode de juiste kleur kunnen vinden. De bezorging vond snel plaats, zelfs in het weekend!

• Beschrijf uw ervaring met het product Positief

Prima gekeverd

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Levering heeft nog niet plaats gevonden!

De tekst op de website 'voor 1400 besteld, dezelfde dag Verzonden '. Klopt niet. Ik vertelde na 1400 uur, dus verwacht ik dat het één dag later zou worden Verzonden. Niet dus. Het werd pas de dag daarop. Kan gebeuren. DHL zou zaterdag (de dag daarna) om 1300 bezorgen. Niet dus! Het is nu zondag en rr is niets bezorgd. Ben benieuwd of het maa dag komt. Dit is weliswaar een DHL probleem, maar het is onderdeel van de keten.

Eindelijk iets dat helpt

Na jarenlang 'van alles' geprobeerd te hebben om doffe vergeelde autokoplampen terug klaar doorschijnend en 'nieuw' te maken eindelijk dankzij het pakket met de juiste schuurpapieren en uitleg + poliermiddel + 2 opzetonderdelen voor op een boormachine (schuurpapier P 3000 + poliersponsje) + microvezeldoek daarin geslaagd. Hopelijk na spuiten met blanke autolak blijft het nu gevrijwaard van vergeling.

De Klomp 2

6745WB De klomp