Pluspunten
Open toegankelijkheid. Snelle levering goede prijs
We vernemen graag wanneer en hoe je dit ervaren hebt? Naar ons idee reageren we snel op alle beschikbare communicatie mogelijkheden, telefoon, whatsapp, email, facebook, messenger, chat op website. Daar staat ook vermelding, mocht het 'te lang' duren, laat een email adres achter. Dan reageren we altijd. Zelfs als we via privé nummers vragen krijgen, heb je snel een reactie. Snel is binnen een paar seconde tot max een paar uur.
Pluspunten
Snele levering
VerbeterpuntenNog niet gevonden
Pluspunten
Goede communicatie via chatt gehad. Terugkoppeling ook perfect.
Dank voor review, we doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te voorzien van informatie
Pluspunten
Ben super goed geholpen en vind super tof dat het goed is gemaakt ben erg blij er mee En dat vind ik een dike 10 en 5 sterren perfect ;)
VerbeterpuntenIn de hoop van oplossing is het ook gebeurt egt topie ben super blij bedankt seaflower En verbeter punte hebben ze niet nodig ze zijn perfect met afhandelen en klachten serieus opneemen super toff ben super blij nog maals dike 10 en dike 5 sterren
Goed te horen dat we alles naar wens hebben opgelost
Pluspunten
Top bedrijf wat je besteld alles op tijd geleverd
Pluspunten
Erg vlotte communicatie, duidelijke toelichting bij mijn vragen vlotte verzending en een prima prijs. Hier koop ik zeker opnieuw!
Bedankt voor je mooie review
Pluspunten
Seaflower nam zelf direct contact om mijn fout in adres te laten corrigeren. Zonder deze comm zou het nooit aangekomen zijn. Goede prijs, zeer goede website, goede betaalfaciliteiten: perfect
Verbeterpuntenzo blijven verder doen
Glenn, bedankt voor je review. We proberen alles zo goed mogelijk te controleren en klanten te informeren omtrent de geplaatste bestelling.
Pluspunten
Snelle levering, Uitmuntende prijzen en zeer snelle communicatie
Verbeterpuntenwas ook nog naam meer rif keramiek van arka aan het zoeken
Johnny, Bedankt voor je review. Dit waarderen wij enorm. Stuur ons even een mailtje over Arka rifkeramiek. Groetjes, Dennis en Erik
Pluspunten
Altijd goede en correcte levering
Dank voor positieve review
Pluspunten
Snelle bezorging en goed service
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Zeer snelle levering en netjes ingepakt van de producten
Edwin, bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je bestel ervaring bij ons goed is.
Positive
Alles einwandfrei und schnell. Gerne wieder
Pluspunten
Seaflower heeft wat ik nodig heb en het wordt in korte termijn thuis geleverd.
Pluspunten
Goede communicatie via de live chat Eerlijke nette prijzen met volgens mij minder marges als andere bedrijven. Snelle levering en netjes verpakt.
VerbeterpuntenHeb hier niets aan te verbeteren.
Mark, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent. We helpen je graag..
Pluspunten
zeer vriendelijk ook al doet er een klant lastig
Pluspunten
Fijne website, Scherpe prijzen , netjes verpakt en reageren ook snel als je iets wil weten. Diverse malen al besteld en bevalt erg goed.
Pluspunten
Zeer goede service, snelle reacties op vragen en kennis van zaken.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, veel kennis en komen altijd met een oplossing