Snelle levering en post nl is meestal vaste bezorger
Tena Men is ideaal. Precies wat ik zocht
goede levering en snelle bezorging
De keren dat ik besteld heb voor mijn ouders ...altijd bij de buren afgeleverd itt tot wat wordt beweerd. De laatste keer naar keer naar een postnl afhaalpunt gebracht aan de andere kant van de stad. Mensen die hulpmiddelen gebruiken zijn niet mobiel. Reden om als dochter niet meer voor haar ouders te bestellen via hulpmiddelen online.
Altijd een supersnelle kevering
Mijn bestelling gemakkelijk te doen,betaling snel geregeld en de bestelde goederen snel bezorgd
Snelle levering, vriendelijk en bekwaam en behulpzaam
Kan feilloos op de zending rekenen. Zit dankzij jullie dus nooit zonder pants en dat is een prettig "droog" gevoel. Dank hiervoor!
zie boven
De bestelling verliep heel makkelijk en was een dag later reeds geleverd.
Altijd een correcte levering aan de scherpe prijs.
Is goed en snel gegaan.
Soms vergeet ik op tijd de bestelling door te geven en bestel ik laat in de avond nog de middelen die ik nodig heb. Het wordt direct afgehandeld en de middelen hebben we dan toch nog op tijd in huis.
Goed product , stipte levering
Snelle efficiente service
Komt in de antwoorden terug!!
Zeer snelle levering,alles top in orde
De ene dag besteld, volgende dag in huis!
makkelijk een bestelling te plaatsen. betaling is makkelijk. De bestelling is op de afgesproken is op tijd.
Ga zo door , dan zult u weinig klachten ervaren. Heb oog voor de prijs; vind ik aan de hoge kant!!!!
Tot nu toe na volle tevredenheid.
We maken al geruime tijd gebruik van Hulpmiddelonline en zijn zeeeer tevreden. Alles zeer snel geleverd. Een keer door mij een foutje gemaakt welke direct zeer goed is opgelost. Dus 5 sterren is zeer terecht.
Snel en goed geholpen en discreet is alles verpakt!
prima service, verpakking neutraal
Zoals ik hierboven al zei