gewoon goed
Kon deze broekjes niet in Zuidlaren krijgen
M'n bestelde artikelen zijn snel geleverd. Een correcte en snelle levering. Zeker aan te bevelen.
Meestal bestelde ik de Tena Men level 1 bij een andere goedkopere leverancier maar daar was dit product al een tijdje niet voorradig. Hulpmiddelenonline had dit wel. Daarom hier meteen 6 pakken besteld die snel geleverd werden.
Ik ben op zoek gegaan naar Tena men omdat er een te kort was in de winkels in Belgie Ik ben dan op zoek gegaan naar leverancierslijst op internet n zo ben ik bij jullie geraakt
Het gesprek met de verpleegkundige was prettig. Het pakket wat ik kreeg imposant. Het gebruik verschrikkelijk. Ja ik ben een senior, maar geen patiënt. Ik kleed mij modern en het broekje wat ik aantrok was afschuwelijk. Een ziekenhuisbroek! Wit en groot. Ik kleed mij modern en in mijn lange broek was aan de voor- en achterkant een dikke bobbel te zien. Daarnaast voel ik het met lopen. Hiervoor kocht ik zelf de zwarte broekjes van Tena 'Silhouette' lage Taille 6 druppels. Deze pasten uitstekend, onzichtbaar en niet gevoelig. Deze broekjes zijn te kostbaar voor mij. Het is al erg genoeg wanneer je incontinent wordt, maar als een oude bejaarde patiënt rondlopen is nog erger. Ik zal met dit bericht geen prijs winnen, maar mijn grootste wens is, dat u mij de door mij beschreven broekjes kunt geven. Bij aanbevelen zeg ik ja omdat het nodig is, een nee kan ik niet geven ivm afhankelijkheid.
Voor de 1e keer besteld via deze site... makkelijk te bestellen en de volgende dag al geleverd
Hebben al heel veel bestellingen bij jullie gedaan. Ik heb enige weken mail gestuurd naar jullie. Op deze vraag heb ik tot vandaag nog geen antwoord op. Ik bestel voor mijn ouders pamper broeken om de zes weken. Ik heb per vergissing de verkeerde maat aangeduid. In de mail was mijn vraag dat ik deze kon terug sturen en kon wisselen in de juiste maat. Maar op de deze vraag heb nog steeds geen antwoordt. Grts Marianne
de site gaf veel informatie over de artikelen. Uw medewerkers waren zeer behulpzaam bij het afwikkelen van de betalingsmethoden.
Concurende prijzen. Zeer snelle levering. Via een tracking code kan de bestelling worden gevolgd.
Ik heb geen bericht gekr egen van de verandering van Tena men naar hulpmiddelenonline.
Heel erg goed geholpen. Producten makkelijk te vinden. Snel in huis.
Buitengewone service!
Vriendelijk personeel en topservice!
zeer goed een keer was het fout is meteen opgelost heel goed.
snelle levering en juist goed materiaal en zeer goed van prijs
Doen we de volgende keer weer en bedanken U
Goed snelle service !!! Goede producten !!!
Beperkt maar goed aanbod. Normale levertijden. Scherpe prijs.
Duidelijk antwoord op mijn vragen naar het juiste artikel en dat de volgende dag al op mijn adres leveren.
snelle reactie en goede prijs
Snelle en correcte leveringen Concurrentiele prijzen Zeer klantvriendelijk
Tja uitstekend