gewoon goed

gewoon goed

Snelle. Levering

Kon deze broekjes niet in Zuidlaren krijgen

Correcte en snelle service

M'n bestelde artikelen zijn snel geleverd. Een correcte en snelle levering. Zeker aan te bevelen.

Snel en goed

Meestal bestelde ik de Tena Men level 1 bij een andere goedkopere leverancier maar daar was dit product al een tijdje niet voorradig. Hulpmiddelenonline had dit wel. Daarom hier meteen 6 pakken besteld die snel geleverd werden.

• Prijs/ kwaliteit

Ik ben op zoek gegaan naar Tena men omdat er een te kort was in de winkels in Belgie Ik ben dan op zoek gegaan naar leverancierslijst op internet n zo ben ik bij jullie geraakt

• Prijs/ kwaliteit

Het contact was beter dan het product.

Het gesprek met de verpleegkundige was prettig. Het pakket wat ik kreeg imposant. Het gebruik verschrikkelijk. Ja ik ben een senior, maar geen patiënt. Ik kleed mij modern en het broekje wat ik aantrok was afschuwelijk. Een ziekenhuisbroek! Wit en groot. Ik kleed mij modern en in mijn lange broek was aan de voor- en achterkant een dikke bobbel te zien. Daarnaast voel ik het met lopen. Hiervoor kocht ik zelf de zwarte broekjes van Tena 'Silhouette' lage Taille 6 druppels. Deze pasten uitstekend, onzichtbaar en niet gevoelig. Deze broekjes zijn te kostbaar voor mij. Het is al erg genoeg wanneer je incontinent wordt, maar als een oude bejaarde patiënt rondlopen is nog erger. Ik zal met dit bericht geen prijs winnen, maar mijn grootste wens is, dat u mij de door mij beschreven broekjes kunt geven. Bij aanbevelen zeg ik ja omdat het nodig is, een nee kan ik niet geven ivm afhankelijkheid.

• Snelheid/ levertijd
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Duidelijke site

Voor de 1e keer besteld via deze site... makkelijk te bestellen en de volgende dag al geleverd

Soms goed dan ok minder

Hebben al heel veel bestellingen bij jullie gedaan. Ik heb enige weken mail gestuurd naar jullie. Op deze vraag heb ik tot vandaag nog geen antwoord op. Ik bestel voor mijn ouders pamper broeken om de zes weken. Ik heb per vergissing de verkeerde maat aangeduid. In de mail was mijn vraag dat ik deze kon terug sturen en kon wisselen in de juiste maat. Maar op de deze vraag heb nog steeds geen antwoordt. Grts Marianne

Zeer goed gegaan

• Prijs/ kwaliteit

zeer behulpzaam bij de eerste bestelling

de site gaf veel informatie over de artikelen. Uw medewerkers waren zeer behulpzaam bij het afwikkelen van de betalingsmethoden.

betrouwbare informatie

Concurende prijzen. Zeer snelle levering. Via een tracking code kan de bestelling worden gevolgd.

snelle afhandeling

Ik heb geen bericht gekr egen van de verandering van Tena men naar hulpmiddelenonline.

• Prijs/ kwaliteit

Hele goede service, vriendelijke medewerkers

Heel erg goed geholpen. Producten makkelijk te vinden. Snel in huis.

binnen 12 uur bezorgd,prima!Buitengewone

Buitengewone service!

• Prijs/ kwaliteit

Vriendelijk personeel en topservice!

Heel goed ga zo door

zeer goed een keer was het fout is meteen opgelost heel goed.

• Prijs/ kwaliteit

juiste levering n goede prijs

snelle levering en juist goed materiaal en zeer goed van prijs

• Prijs/ kwaliteit

Doen we de volgende keer weer en bedanken U

• Prijs/ kwaliteit

Goed snelle service !!! Goede producten !!!

Correct en niet duur

Beperkt maar goed aanbod. Normale levertijden. Scherpe prijs.

Geweldige service

Duidelijk antwoord op mijn vragen naar het juiste artikel en dat de volgende dag al op mijn adres leveren.

prima levering

snelle reactie en goede prijs

Goede service, goede prijzen

Snelle en correcte leveringen Concurrentiele prijzen Zeer klantvriendelijk