Janka is een goede medewerker, houden zó.
De levering werd de volgende dag uitgevoerd!
Zoals steeds perfecte afhandeling van de bestelling.
Uitgebreid aanbod, snelle service
Kwalteits producten en artikelen tegen scherpe prijzen.. Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending Met track en trace.
Zie boven
Alles ok bij julie maar post-nl durft te haperen
Mijn bestelling werd zoals altijd meteen verwerkt en correct geleverd. Een super tevreden klant dus.
Onze bestelling was zoals verwacht en werd stipt geleverd in discrete verpakking.
Ik bestel als mantelzorger sinds 2022 bij uw firma en tot volle tevredenheid.
Snelle levertijd en discreet afgehandeld qua verpakking. Prima !
Prima ervaring mee, helaas gewoon nodig.
Snelle levering van hulpmiddelen
- info op website prima - snelle reacties op bestelling - supersnelle levering
Zelfs mijn bestelling van vrijdagavond werd de volgende zaterdagochtend bezorgd! Hulde. Geen angst ooit zonder te zitten, is heel rustgevend.
Besteld en al de volgende dag in huis zeker een aanrader voor iedereen
TENA Men Level 3 is een geweldig product en bevalt prima.
Heel goed,ik werd prettig en goed geholpen.
Mijn bestelling ORD173191is na ruim een week niet geleverd en ik krijg geen enkele informatie of mogelijkheid het pakket te tracken.
Goedkoper dan ergens in een winkel en het wordt thuis afgeleverd.
Blij met de supersnelle levering.
zeer goed
Heb ik hierboven al gedaan
Als de laatste tena man in zicht is bestel ik en de volgende dag word de bestelling bezorgd