alles ok

Alles ok

Zeer snelle levering

Gemakkelijk te bestellen en te betalen. De volgende dag geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

Zeer snelle service ( levering)

Altijd zeer snelle service/ levering tegen scherpe prijzen!

Snel handig correct

Niets om klagen

Perfect.

• Prijs/ kwaliteit

Prima service en snel geleverd

Kan bij ons adres alleen door post nl bezorgd worden.

• Prijs/ kwaliteit

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Voldoende keuze, snelle en correcte levering,

Super tevreden

De bestelling online is altijd zeer vlug bezorgd

• Prijs/ kwaliteit

Het was de eerste keer dat ik bij u had geshopt maar het beviel mij echt heel goed. Goede prijzen en top assortiment. Ik blijf bij jullie bestellen hoor.

Top product

Vond snel de tena for men producten die ik nodig had met een zeer gunstige prijs een snelle en discrete levering

Prettig

Snel geleverd. Bedankt.

Correcte snelle discrete levering

Prima geleverd zoals beloofd. Nette prijs. Discreet verpakt.

• Prijs/ kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering

Snel en correct

Snelle service zonder zorgen

Top online winkel

Ik geef jullie een 10. Top online winkel

Vlugge service

Steeds een eerlijke bestelling en ongelooflijk snel

• Prijs/ kwaliteit

Prima van bestelling tot aflevering

Ik vind dat er keuze is, een bestelling snel afgehandeld wordt, makkelijk , ja zelfs pas na levering, te betalen is. Het wekt vertrouwen.

gewoon goed

gewoon goed

Snelle. Levering

Kon deze broekjes niet in Zuidlaren krijgen

Correcte en snelle service

M'n bestelde artikelen zijn snel geleverd. Een correcte en snelle levering. Zeker aan te bevelen.

Snel en goed

Meestal bestelde ik de Tena Men level 1 bij een andere goedkopere leverancier maar daar was dit product al een tijdje niet voorradig. Hulpmiddelenonline had dit wel. Daarom hier meteen 6 pakken besteld die snel geleverd werden.

• Prijs/ kwaliteit

Ik ben op zoek gegaan naar Tena men omdat er een te kort was in de winkels in Belgie Ik ben dan op zoek gegaan naar leverancierslijst op internet n zo ben ik bij jullie geraakt

• Prijs/ kwaliteit

Het contact was beter dan het product.

Het gesprek met de verpleegkundige was prettig. Het pakket wat ik kreeg imposant. Het gebruik verschrikkelijk. Ja ik ben een senior, maar geen patiënt. Ik kleed mij modern en het broekje wat ik aantrok was afschuwelijk. Een ziekenhuisbroek! Wit en groot. Ik kleed mij modern en in mijn lange broek was aan de voor- en achterkant een dikke bobbel te zien. Daarnaast voel ik het met lopen. Hiervoor kocht ik zelf de zwarte broekjes van Tena 'Silhouette' lage Taille 6 druppels. Deze pasten uitstekend, onzichtbaar en niet gevoelig. Deze broekjes zijn te kostbaar voor mij. Het is al erg genoeg wanneer je incontinent wordt, maar als een oude bejaarde patiënt rondlopen is nog erger. Ik zal met dit bericht geen prijs winnen, maar mijn grootste wens is, dat u mij de door mij beschreven broekjes kunt geven. Bij aanbevelen zeg ik ja omdat het nodig is, een nee kan ik niet geven ivm afhankelijkheid.

• Snelheid/ levertijd
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Duidelijke site

Voor de 1e keer besteld via deze site... makkelijk te bestellen en de volgende dag al geleverd

Soms goed dan ok minder

Hebben al heel veel bestellingen bij jullie gedaan. Ik heb enige weken mail gestuurd naar jullie. Op deze vraag heb ik tot vandaag nog geen antwoord op. Ik bestel voor mijn ouders pamper broeken om de zes weken. Ik heb per vergissing de verkeerde maat aangeduid. In de mail was mijn vraag dat ik deze kon terug sturen en kon wisselen in de juiste maat. Maar op de deze vraag heb nog steeds geen antwoordt. Grts Marianne

Kiyoh Bewertungen