Het gemak van aankoop, discrete levering en snelheid van aankoop tot levering is uitstekend. Bij aankoop van net iets meer wordt ook een keurige korting gegeven.
Bestelling is snel behandeld,verzonden en uiteraard uitstekend verpakt.
de dag na de bestelling geleverd met vriendelijke groeten.
Correct en vertrouwen
Tevreden,
Al een aantal keer keurig geholpen aan de telefoon door een mens en geen robot , hou dat vol dat is erg prettig
Goedkoper dan in Belgie !
ik gebruik al jaren tena , en daar door voel ik mij veilig
Het was vrij vlug in een ophaalpunt geleverd ,want als post nl na 15 uur köt leveren vinden ze het niet nodig om nog tot bij mij te komen en dan moet ik speciaal naar borsbeek gaan om daar die doos gaan op te halen en dat met een scooter
Bestelling steeds in orde en vlug geleverd
levering en service is prima.
Netjes ingepakt en snel geleverd de producten
Ik heb nog nooit zo´n snelle levering meegemaakt. Zondagmiddag besteld en maandag geleverd.
Heel vlot en correct in alles.
Bij bestelling wordt er snel gereageerd en de bestelling afgehandeld.
Overzichtelijke website
Voor langdurig zorg is het kostenplaatje belangrijk maar ook een betrouwbare levering. Aan beiden word voldaan.
In een prima
Heb een kindje met een beperking dus voor mijnis klantvriendelijkheid snelle levering en goede kwalitiet en prijs zeer belangijk dot allemaal heb ik bij hulpmiddelen online. Zeker een aanrader !!!! Vaste plant hier. Bedankt voor de super snelle service
Snel , goed, korrekt
Na een bestelling ben ik ervan verzekerd dat het product snel en goed wordt afgeleverd.
Goed geregeld, dankjewel.
Uitskend klanten service
Goeie website en betrouwbare levering in goede orde ontvangen. Snelle levering!