Altijd op tijd, goede prijs, dus:zeer tevreden
Door een fusie met een andere gemeente is mijn straatnaam , gewijzigd , daardoor was mijn pakket door post NL teruggestuurd naar de afzender !!! Na tél contact met de klantendienst , heb ik de dag erna toch mijn bestelling mogen ontvangen ( voor alle zekerheid ) op een andere adres waarvoor ik heel dankbaar ben .
VLOTTE LEVERING NA DUIDELIJK BESTELPARCOUIRS
heel absorberend goede kwaliteit prijs vriendelijk vlugge levering correcte maten
La rapidité de livraison; parfait à ce jour!
Gewoon uitstekend: correcte levering conform de leveringsvoorwaarden.
Geen mail of reden voor niet verzending. Telefonisch contact "uitverkocht" zou dezelfde dag van het gesprek nog verzonden worden. Geen melding van verzending of reden ervan.
Even verbazing dat het product er anders uitziet
Ik kan niet anders dan herhalen "Beter kan ECHT niet". (Spijtig dat op mijn e-mail van 02-02-25 vijf dagen later nog niet gereageerd is. Het betreft cashback ORDBE31825 met een verloren gewaande code die een dag na de bestelling toch gevonden is.)
ZEER NAAR MIJN ZIN
Ik ben zeer tevreden omdat ik de producten vind die ik nodig heb. Tevens kan ik de producten kiezen en wijzigen naargelang ik wil.
Zeer vlot
goede en vlugge service
Al geruime tijd zijn we klant en tot nu alle lof over de goede zorg en service. Zeer klant vriendelijk.
Dag na bestelling al bezorgd. Discreet
Zeer betrouwbaar product , dus zonder zorgen gaan slapen .
Correct en snel geleverd.
Al hele tijd klant bij jullie Altijd de voordeligste Altijd op tijd geleverd Altijd in orde
Wij bestellen al een tijdje en dat de levering gaat vlot en de prijzen zijn goed.
Van in het begin deze producten gekocht , zijn top wat betreft materialen en geven een veilig gevoel .
Snelle levering en goede prijs
Ik had abusievelijk 2 bestellingen geplaatst terwijl ik er maar 1 nodig had. Na mailtje gestuurd te hebben is direct gereageerd en 1 bestelling is vervallen.
Veel kan ik er niet van zeggen , eenvoudig en makkelijk bestellen en volgende dag in huis dus .
Over het gewenste product was enige onduidelijkheid, maar door de verkoper werd direct en vriendelijk uitgelegd dat alleen de verpakking was veranderd en door de wijziging van het product, zou hij er voor zorgen dat we de nieuwste versie zouden krijgen. Dat is ook gebeurd en hulde voor de snelheid (slechts één dag).
Snel, discreet en binnen aangegeven tijd bezorgd en nog korting op de koop toe! M’n liefje wat wil je nog meer?