Snelle levering en een scherpe prijs
Duidelijke website, snelle levering voor een juiste prijs.
Supergoed
alles 100%
Besteld via de website en ook meteen betaald, dat is gemakkelijk en snel. De volgende dag werd in een discrete verpakking de bestelling al geleverd. Ontzettend bedankt voor deze manier van verzenden, mijn buurvrouw is daar minder blij mee want nu kwam ze even buurten en vroeg wat ik wel voor een groot pakket had ontvangen.
snelle levering, goede prijzen
Zelfs als op laatst nippertje besteld. Zeer snelle levering waardoor je niet in de problemen komt
Product is gemakkelijk te bestellen. Prijs is goed. Levering is goed en op tijd. prima service.
Goed en goedkoop
Prima !
Wat ik bestel komt probleemloos en alles gaat correct.
de communicatie verloopt prima en een super snelle levering
Gewoon goed. Site is duidelijk genoeg. Bestelling wordt snel in behandeling genomen en snel aangemeld bij de vervoerder.
Vlotte rollator. Ietwat zwaar om op te plooien en in de auto te leggen, maar toch mogelijk. De laatste tijd is het moeilijk om het vlakke blad helemaal plat te zetten, het blijft een beetje hol staan zodat ik er dan niets op kan leggen. Er is iets mis met de schakeling aan de onderkant. Waar kan ik dat laten herstellen? Voor het overige prima stootkarretje!
We zijn heel content, hopelijk komen er ook kortingen in de toekomst.
het artikel is op juiste manier verpakt en geleverd
Zeer goede service.
Mijn bestelling wordt keurig op tijd geleverd
prima,nog nooit terleurgesteld
1e keer bestelling gedaan . Alles ging zoals beloofd , prima
De bestelling gedaan en inderdaad de volgende dag in huis. Ik bestel voor mijn schoonmoeder van 94 jaar. Ze is content.
Ben er zeer tevreden over.
snelle service en goed gedaan
Vandaag besteld morgen geleverd. Super service.