Heel goed.
Bezorging van het pakket mooi op tijd. Goed product voor mij!
IK ben heel tevreden en ook voor de levering heel stip.
Alles is vlug en vriendelijk perfect verlopen waarvoor hartelijk bedankt.
Als je bij hulpmiddelonline bestelt, weet je dat ze alles in het werk stellen om zo snel mogelijk te leveren.
xxxxxx
Mijn ervaring is dat tot nu toe de leveringen ,die ikecht nodig heb voor een bepaalde kwaliteit van leven super snel geleverd worden . Tot nu toe geen problemen . Zeer tevreden m.vr.gr J.K
Snelle en betrouwbare zendingen
Toujours satisfaite.
geen problemen met dit bedrijf
Voordelig, tijdig geleverd
altijd alles voorradig en snelle levering
Snelle levering, goede prijs kwaliteit
producten zijn voor mijn vader, hij kan weer een tijdje verder en is er zeer tevreden over
Het product Men level 1 was scherp geprijsd en werd snel geleverd. Volgende keer kijk ik weer.
Ik bestel graag bij hulpmiddelen online. Ze leveren heel snel een goed product met stapelkorting wat mooi meegenomen is. Dus zeer tevreden.!!! We lzou het fijn zijn als je een account aan zou kunnen maken, zodat je gegevens direct zichtbaar zijn en niet meer in hoeft te vullen. Maar ben verder zeer tevreden,
Mijn bestelling wordt heel snel en discreet geleverd heel blij!
Steeds juiste en snelle levering
Het bestelde artikel is van topkwaliteit en beschermt u tegen licht urineverlies zoals beschreven
Ik bestel Tena lady maxi night voor mijn moeder die incontinent is . Ze verblijft innemen WZC maar kan de verbanden van daar niet verdragen. Mijn bestelling staat de dag nadien aan de deur. Zo handig. Heel tevreden! Met vriendelijke groet
Incontinentie hulpmiddelen nemen veel plaats in. Dan is een kleine thuisvoorraad handig maar word een betrouwbare leverancier belangrijk. (Naast een concurrerende prijs, natuurlijk) Al meerdere jaren klant en dat zal gezien de omstandigheden nog wel enkele jaren zo blijven.
Goede en snelle service
Uitstekende online webshop zelfs als ik vrijdag avond nog bestel wordt het de volgende dag geleverd
Zeer tevreden vandaag bestelen dag nadien geleverd. Als er vragen zijn krijgt u altijd dezelfde dag antwoord
Vlug geleverd en goedkoop