Elke keer als ik bel neemt er een zeer vriendelijke dame de telefoon op . Als er geen antwoord is . Belt ze me terug . Dezelfde dag word bestelling ingepakt. De volgende dag staat het voor mijn deur . GEWOON TOP SERVICE!!!

Stipte levering

Vriendelijke medewerkers. Snel antwoord op je vragen. Wijziging/aanpassing abonnement verloopt vlot.

vlotte levering

Duidelijke website Vlotte levering

• Prijs/ kwaliteit

Vlotte levering en voordeligste prijs

Beste/voordeligste prijs voor dit product en vlotte levering (dag na bestelling al geleverd)

Snelle levering goed verzorgd

heel tevreden

snel goed en makkelijk

Snel en correct geleverd

• Prijs/ kwaliteit

Dit is echt een uitkomst.

• Prijs/ kwaliteit

Doet onzichtbaar goed hum best

Mijn ervaring is goed Als je een probleem hebt dan word dat goed opgelost. mijn incontinentiemateriaal wordt discreet bezorgt. Ga zo door !!

Altijd goed

Altijd goed

• Snelheid/ levertijd N.v.t.
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Snel in huis. Prima verzorgd

• Prijs/ kwaliteit

Goede service en de keuze is reuze

Prima product

Altijd op tijd bezorgd

super snelle bediening

altijd correct en heel snelle levering

Heel erg goed

De bestelling wordt altijd netjes verwerkt, en keurig ingepakt opgestuurd Ik ben hier heel blij mee en zeer dankbaar dat het altijd goed verloopt. Dit geeft je dubbel zekerheid. Lieve medewerkers heel hartelijk dank voor alles

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering, uistekende informatie op de website en uitstekende producten.

Zodra ik via de website weet welk product ik nodig heb dan voldoet het product ook volledig aan mijn verwachtingen. In positieve zin. Ik heb Lichen Sclerose en dat ontwikkelt zich helaas heel snel. Maar ik sta nu niet meer 's nachts 2 a 3x het bed te verschonen en de hele week beddengoed en nachtkleding te wassen. Dat maakte mij doodop en aan huis gekluisterd.

Snel en accuraat.

Heel tevreden.

Incontinentie opgevangen.

Het is een hele goede zaak dat dit materiaal bestaat. Wij, incontinenten, kiezen er niet voor dat de situatie is zoals hij is. Wat fijn, dat je dan toch nog op een discrete manier beschermd ben tegen grote en kleine calamiteiten. Dit materiaal geef ik een 10!

Beter kan niet

Levering zoals gepland juist en heeeel snel

Uitstekende service

Top product met goede service

TOP

Gggggg

Snel en goed

Bestel mijn producten hier al langer. Altijd snel en in een goede maat doos (ruimtebesparing in transport is milieuvriendelijk(er)).

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering, matriaal van prima kwaliteit

Mijn bestelling was snel geleverd en prima op tijd

Makkelijk en snelle service

Ff een kleine spoed bestelling moeten plaatsen. Ging erg makkelijk en ook snelle service. Wel jammer dat post.nl niet op t adres heeft afgeleverd maar naar ophaalpunt is gebracht. Het ging om incontinentie broekjes waar op gewacht werd. Vrijdag mailtje dat t niet afgeleverd kon worden en dus maandag bij afhaalpunt zou liggen. T gaat hier om een kleine woongemeenschap voor licht dementerenden, waar altijd iemand aanwezig is

• Prijs/ kwaliteit

Met zorg en vriendelijkheid bezorgd

Je weet waar je aan toe bent.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!