Goed materiaal

Prima service .En Tena is de beste in zijn soort.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over Hulpmiddelen online. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, snelle en correcte levering van de artikelen.

Snel geregeld

Fijn produkt betrouwbaar

prima ervaring

alles is perfekt & snel verlopen

Uitstekend service

Heel snelle, discrete levering. Duidelijke website

Snel en correct geleverd

Mijn 1e ervaring is voor herhaling vatbaar.

Prima bedrijf

Zou dit bedrijf zeker aanraden hoop keuze en supersnel bezorgd .

• Prijs/ kwaliteit

Het is prettig om ergens te kunnen bestellen waar begrip is voor de doelgroep. Fijn!

Heel erg goed

Mijn ervaring is heel goed, het is fijn als het simpelweg gewoon goed en vlot verloopt. Bestelling komt altijd zoals beloofd de volgende dag binnen.

• Prijs/ kwaliteit

Snel geleverd en geen bezorgkosten.

Snel en correct!

Ik heb al verscheidene keren een bestelling geplaatst. Deze is altijd steeds correct uitgevoerd en de verzendtijd is steeds heel kort!!! Wij zijn dus heel tevreden;

• Prijs/ kwaliteit

Prima webshop, maar nog niet erg up to date

Het werkt allemaal, maar kan mooier vorm gegeven worden. Handiger gemaakt worden zoals niet eerst producten aanklikken en dan pas in winkelwagen stoppen. Verder moet je nu erg doorklikken voordat je ziet welke maat kaars je op geklikt hebt. Dit zou al in een oogopslag gezien moeten kunnen worden. Plaatjes zijn erg klein. Duidelijker grotere foto's zijn fijn. Etc. Wat meer updaten zou de webshop kunnen verbeteren. Nog wat mooier vorm gegeven zou de site aantrekkelijker maken.

Goed maar kan beter

Heb nog helaas niet iets gevonden wat bestand is tegen mijn urine verlies. Weet niet wat ik nu moet doen.

goede service

op tijd mijn bestelling ontvangen zoals ik had gepland,goed verpakt voor de buitenwereld.

Snelle bezorging

De keuze is reuze en snel bezorgd

• Prijs/ kwaliteit

Betrouwbaar, snelle levering en een scherpe prijs.

Al een lange tijd klant vanwege de betrouwbaarheid van voorraad en de snelle levering tegen een scherpe prijs. Dus minder opslag in huis.

Altijd snel bezorgd

Als ik bij Hulpmiddelonline besteld wordt het altijd de volgende dag bezorgd. Top service

Perfecte levering en prijs

Snelle levering, discreet verpakt

Snelle levering en discrete verpakking. Prima!

• Prijs/ kwaliteit

Heel snelle levering, waarvan ik hoop dat deze voor mijn nieuwe bestelling ook weer van toepassing i

Heel goed!

Betrouwbaar

Doen wat ze beloven en gunstige aanbiedingen

heel goed en snel

Heel fijne winkel. Mijn bestelling snel ontvangen.

• Prijs/ kwaliteit

Geweldig. We zijn bijzonder tevreden.

Snelle levering. Voordelige aanbiedingen. Wij zijn heel erg tevreden.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!