Zeer vlotte levering

Bij vorige bestelling even moeten wachten… deze keer van dag op dag aan huis geleverd. Geweldig toch !! Dit smaakt naar meer !

• Prijs/ kwaliteit

Heb op 8/8 navolgend bericht gestuurd, geen antwoord gekregen.

Beste, Voormelde pakbon vermeldt 10 Tena Discreet. Ik heb echter 12 stuks betaald, zie factuur INVBE12630 van maandag 8 augustus 2022. Graag een antwoord voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Agnes Reekmans Bij nazicht moet ik vaststellen dat een vervelende communicatie is ontstaan doordat de e-mails terecht zijn gekomen in "ongewenst", Een antwoord van Hulpmiddelonline werd reeds op 9/9 om 22.30 verstuurd met voorstel tot een praktische oplossing.Waarvoor dank. Agnes Reekmans

prima levering

De bestelling werd mooi op tijd geleverd. Een duidelijke website. De volgende keer maak ik terug gebruik van deze site

Keurige afhandeling

Eenvoudig bestelproces en snel geleverd. Factuur werd aanvankelijk niet meegestuurd maar met een mailtje naar de klantenservice meteen opgelost. Prima webshop dus!

Perfect, vriendelijk en accuraat

Goed contact, altijd even contact of de volgende zending al mag komen. Altijd oplossingsrichtingen denken.

• Prijs/ kwaliteit

Na een bestelling wordt je op de hoogte gehouden over het verloop van de zending

• Prijs/ kwaliteit

Altijd snel bezorgd en prima kwaliteit

Ik kan altijd op een vlotte levering vertrouwen en de hulpmiddelen zijn altijd van goede kwaliteit voor een goede prijs

Discrete verzorging

Voordelen Artikel is uitstekend voor zijn doel geëigende. Discreet en makkelijk in gebruik. Geeft een prima gevoel bij gebruik. Klein en toch afdoende beschermd. Nadeel Weer eens in plastiek verpakt.

Goed!!!!!!

Goede service en snel!

Zeer goed aan tebevelen.

Op tijd. en zeer goed en optijd afgeleverd dank u wel.

• Prijs/ kwaliteit

Reageren super snel en leveren fijn zonder grote reclame erop zodat niemand weet wat erin de doos zit.

Eerlijk kwaliteit snelle levering

Kort en bondig zeer goed uitmuntend zelfs

Goede online shop

Goede online shop,alleen de levering laat soms op zich wachten,dit ligt dan aan de vervoerder.

Klantenservice niet bereikbaar

Laatste levering niet volgens bestelling, geen reactie op mijn mail ontvangen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Gezien de urgentie van de manco goederen eea reeds elders besteld.

• Snelheid/ levertijd N.v.t.
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Snel besteld véél te laat geleverd

Het pakket zou op vrijdag geleverd worden maar dit gebeurde pas zondag in de vooravond wat toch wel voor problemen hebben gezorgd...

• Snelheid/ levertijd
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Is een goede service en snel geleverd.

Super snel en gemakkelijk

Bestellen en ontvangen zeer goed

• Prijs/ kwaliteit

Mijn adres was niet juist ,weet niet waar de fout lag

• Prijs/ kwaliteit

Je krijgt wat je besteld :)

De spullen die ik had besteld zijn prima, alleen jammer dat post.nl dag later kwam als vermeld.

Bestelling en verzending uitstekend

Via de website bestelling geplaatst. Gelijk na de bestelling bevestiging per e-mail ontvangen en bezorgingsdatum doorgekregen. Conform de afspraak in goede orde het pakket thuis ontvangen. Een bedrijf die zijn afspraken nakomt

keurig net bedrijf

site opzoeken, bestellen, afrekenen de volgende dag in huis. SUPER

Goede service!

Hele snelle service en gemakkelijk dat de herhaalservice ervoor zorgt dat je niet vergeet te bestellen.

• Prijs/ kwaliteit

Scherp van prijs en vlot geleverd

Jullie prijs is zo scherp dat het goedkoper uitkomt dan hier in België te bestellen bij de winkel waar ik korting krijg door mijn lidmaatschap bij een bepaalde mutualiteit. Levertijd kort.

• Prijs/ kwaliteit

Net datgene wat ik nodig heb.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!