Schitterend

Vlotte besteling, snelle bezorging

Vertrouwd

Nette overzichtelijke website, snelle reactie en levering!!

Probleemloze bestelling en afhandeling .

Probleemloze bestelling en afhandeling .

Deskundig, goede service en oplossinggericht

Op de site staat goede informatie, zodat ik de juisten keuze kan maken. De herhaalsevice werd goed uitgevoerd em toen het een keer mis ging werd het uitstekend opgelost.

• Prijs/ kwaliteit

Duidelijke website en supersnelle levering naar Duitsland

overzichtelijke website en duidelijke uitleg bij elk artikel

website toevallig ontdekt bij het opzoeken van tena maxi online. Heel handig dat dit aan huis kan geleverd worden. In de warenhuizen is dit artikel niet te koop

Volgens afspraak

Het enige waar ik aan twijfel is de korting Hoeveel korting krijgen we?

• Prijs/ kwaliteit

Meerdere keren iets besteld en levering is altijd volgens toezegging.

• Prijs/ kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit Snelle levering

• Prijs/ kwaliteit

Mooie webshop met snelle leveringen in neutrale verpakking.

In 3 op de 5 bestellingen de volgende dag geleverd. 1 foute zending. 1 x een tekort die onmiddellijk gecrediteerd werd.

Mooie zoutlamp

Een zoutlamp en waxinelichthouder besteld. Beide supermooi en goede kwaliteit. Snelle levering. Ben blij met mijn producten. Steun de kleine bedrijven, zeker in deze tijd. Ze leveren mooie producten en zijn veel eerlijker dan de grote bedrijven.

Perfect geregeld

Ik heb gekozen voor een automatische herhaling van de bestelling. Dit was de eerste keer dat er automatisch geleverd werd. Voor mij toch even spannend, maar werkt perfect. Ook mijn verzoek om toch bij PTT afhaalpunt te leveren werd direct verwerkt. Kan ik iedereen aanbevelen!

Geen klachten

De bezorging is correct en snel.

Heel goed.

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Super.

• Prijs/ kwaliteit

Bestelling is goed verlopen, prima prijs.

Tena wash wipes besteld. Prijs was goed en eigenlijk nog wel goedkoop. Bestelling werd vlot geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

Zeer snelle levering en mooie prijzen.

betrouwbare webwinkel

mijn ervaring is zeer positief en zeer snelle levering van de producten

nergens geen last van

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering, zeer goede dienstverlening en goede prijs kwaliteit verhouding. Product wordt bijna onmiddellijk verstuurd en komt de volgende dag toe.

Handige site

Mijn ervaring is dat je kan zien wat je nodig heb voor medische artikelen.

Snel en goed

Later afgeleverd dan de bedoeling, netjes doorgegeven

Levering binnen 24 uur.keurig discreet.goede prijs

Snelle bezorging prima verpakt

• Prijs/ kwaliteit

Het is goede service voor een goede prijs.

Ik heb nu al 3 keer bij deze website besteld en service is top. Producten komen goed aan en zijn perfect voor mijn situatie.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!