heel goed

Goede kwaliteit, respect voor privacy en snelle levering

UITSTEKEND

Professionele organisatie

• Prijs/ kwaliteit

Word altijd op de juiste datum bezorgd

Blij met jouw

Ik hou van je service en je snelheid om het product blij met je te verzenden.

• Prijs/ kwaliteit

Super goede service, waarvoor veel dank Michiel!

Heel tevreden over de raad, de bestellingeb en levering!

Snel en gemakkelijk.

Snel en gemakkelijk ging de bestelling

top kwaliteit

heb 2 leonbergers met epilepsie ,deze cbd olie die hun krijgen de 5%raw zorg ervoor dat hun hersentjes rustiger worden waardoor ze het langer kunnen uitstellen om een aanval te krijgen ,tuurlijk epilepsie krijg je niet weg ,maar elke aanval is er eentje ,waarbij hersencellen afsterven ,dus door cbd olie van om de 2 weken aanvallen naar eens in de 5 a 6 weken .super blij ben ik ermee

zeer goede service en leveringen

Ik ben zeer tevreden met hulpmiddelonline omdat de klanten service erg goed is en er wordt geleverd binnen een dag voor al datgene wat ik nodig heb. Ook de mogelijkheid om elke 12 weken of anders automatisch de bestelling te laten komen is formidabel. Ga zo door.

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering en een mooie prijs

Goed product en een mooie prijs en snelle levering.

• Prijs/ kwaliteit

De afhandeling van de bestelling gaat zeer vlotjes en snel.

Vandaag besteld en morgen geleverd. Kan het nog beter?

Betrouwbaar, betrokken en snel

Het ging altijd goed en snel tot de afgelopen keer. Toen ging er iets mis en gaf PostNL aan dat ze de zending niet ontvangen hadden. Een maitje en een belletje was genoeg om het probleem. Ze begrepen heel goed dat ik niet zonder kan. Zonder morren stuurden ze de bestelling nog een keer. Nu ging het goed en net op tijd heb ik nieuwe voorraad. Goed gedaan mensen.

• Prijs/ kwaliteit

Van tena online nu naar hulpmiddelonline

Tja, ik bestelde altijd via tena online maar die houdt er plots mee op. Gelukkig kan het via jullie ook, dus voortaan ben ik hier vaste klant.

Goed verzorgd

Alles vlot geleverd , precies wat ik had besteld en niet duur

Alleen maar positief

Enorme keuze. Goede beschrijvingen. Voordelig geprijsd. Gemakkelijk bestellen en snel geleverd: volgende dag bezorgd wordt echt waargemaakt.

• Prijs/ kwaliteit

Kan makkelijk via internet bestellen en het wordt ook razendsnel afgeleverd.

Keurig op tijd geleverd

Duidelijke website

• Prijs/ kwaliteit

Snelle bestelmethode en snel geleverd

• Prijs/ kwaliteit

Super service en schappelijke prijzen

Nog nooit zo rap bediend geweest in 1 woord fantastisch

Super en harstikke fijn

Hulpmiddelen online is een super fijn platform. Zij hebben veel middelen en zijn erg klantvriendelijk. De openingstijden zijn fijn, je kan op verschillende manieren contact met hen opnemen. Ik persoonlijk vind het fijn om te bellen of te appen en deze mogelijkheden zijn er dan ook. Ze hebben een super snelle levering en denken ook mee in oplossingen mocht er iets niet helemaal lekker lopen.

• Prijs/ kwaliteit

Nononsense bestellen, goed telefonisch advies, snel geleverd

Deze duidelijke webshop heeft een goed assortiment tegen redelijke prijzen. Snelle levering en indien nodig wordt er op vragen goed gereageerd.

Altijd correct en attent

Vriendelijke mensen die meedenken, gewoon top. Voorheen bij een bekende drogisterij-keten gehaald, maar nu een tijdje geleden bij deze website gehaald. Ideaal. En mochten er fouten gemaakt zijn, dan wordt het zo weer opgelost. Hulde!

Snel en gemakkelijk

Zo geregeld. Volgende dag al bezorgd.

• Prijs/ kwaliteit

Correct en snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Zie boven

Fijne heren inco.

Goede snelle levering. Inco's zijn dunner dan ik verwachtte. Nemen voor nu genoeg urine op.

rap en goedkoop

al meerdere keren besteld en nooit enig probleem gehad

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!