Komen na wat ze beloven

Uiterst positief

• Prijs/ kwaliteit

Goedkoper dan anderen en snel met leveren!

Ik bestel bij jullie al een tijdje en ben nooit teleurgesteld gua levering en kwaliteit van het product.

• Prijs/ kwaliteit

Zeer tevreden snelle levering en vooral wat ik belangrijk vind is klantenservice en klantvriendelijk en daar geef ik een dikke 10 voor.

Binnen 24 uur is mijn bestelling geleverd, dikke 10 waard

Mijn ervaring met Hulpmiddelen online, er zijn maar weinig bedrijven die zo snel een bestelling leveren, dat is een dikke 10 waard

Snel en discreet bezorgd

• Prijs/ kwaliteit

Goede en snelle levering.

Elke keer weer een goede ervaring!

Heel tevreden

Wat er ook besteld wordt, het wordt uitermate snel geleverd en ook de persoonlijke benadering is heel prettig.

• Prijs/ kwaliteit

Accuraat, economisch & kwaliteit.

Afhandeling van bestelling verliep snel. Verpakking van produkt:goed. Kwaliteit produkt: goed en zoals wordt aangeboden op de consumptiemarkt. Prijs: duidelijk competitief; groter aantal bestellen dus interessant. Automatisch toezenden (abonnement) mogelijk.

Vlot en snel

de dag na bestelling heb ik al de luiers ontvangen tegen goede prijs. In Belgie kosten ze meer, daarom heb ik jullie gevonden op inernet.

• Prijs/ kwaliteit

Bestelling snel geleverd, heel fijn

Ik was verbaasd dat mijn bestelling zo snel geleverd was, . Prima service tot mijn tevredenheid.

Heel tevreden!!

Keurig verzorgd en precies datgene wat ik graag wilde. Geen klachten, maar juist heel tevreden.

Super snel

Heel snel zoals jullie beloven en prima afhandeling.

• Prijs/ kwaliteit

Mijn bestelling is zeer stipt en snel bezorgd!

Ik heb constant incontinentie - broekjes nodig na een prostaatoperatie. Mijn keuze viel op Tena broekjes en zo heb ik reeds tweemaal mijn bestelling bij Hulpmiddelonline geplaatst, met prompte levering.

Prettig en snel

Discrete verpakking snelle levering en prijs aantrekkelijk, ga zo door jullie hebben er een tevreden klant bij.

Tevreden

heel eenvoudig te bestellen en vlugge levering

• Prijs/ kwaliteit

Top en snel behalve PostNL ze hadden beloofd tussen 11u en 13u30 maar het was een dikke 16u00 en ik was niet meer thuis .

• Prijs/ kwaliteit

Het materiaal voldoet aan mijn wensen

Super service

Snelle levering en super service na verkoop!!

• Prijs/ kwaliteit

top kwaliteit zo als gewennt en verwacht

prima, geen inflatie, alles zo als gewent

snel, vriendelijk en kwalitatief

Verleden jaar geopereerd en tevreden met de TENA kwaliteit. s'anderdaags van mijn bestelling altijd geleverd geweest en door vriendelijke menssen. Had natuurlijk vroeger nooit gedacht dit produkt nodig te hebben,maar ja,het is nu zover. Blij van Hulpmiddelonline leren kennen hebben. mvg Ladsous jm

• Prijs/ kwaliteit

Zeer snel geleverd en degelijk verpakt .

Geen min putjes gevonden ! En een overzichtelijke site .

CORRECTE EN SNELLE LEVERING MET EEN GOEDE PRIJS

TOEN IK EEN EERSTE KEER BESTELDE WAS IK AANGENAAM VERRAST DOOR JULLIE WERKWIJZE. NTUSSEN DEED IK NOG TWEE BESTELLINGEN EN MIJN TEVREDENHEID BLIJFT.

• Prijs/ kwaliteit

Op zondagavond een bestelling gedaan, de volgende dag geleverd. Groot assortiment incontinentie materiaal voor mijn moeder. Uitstekende service, ga zo door!

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering en de prijs is prima

voldoet niet

een soort nl. DEPEND voldoet niet

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!