Heel goede ervaring!

De website is zeer duidelijk en veel keuze. Ook de levering was heel snel. Zaterdag besteld en dinsdag al ontvangen. Het was ook zeer goed verpakt.

correcte verzending en levering

de mevrouw die ik ken bestelt ook regelmatig bij jullie. zij heeft mij uw site aanbevolen. Correcte levering en correcte betaling.

Snel geleverd, goed spul

Goed spul Snelle levering Lekker slapen

Fijne producten, snelle levering

Producten besteld uit de Ohm-collectie. Ben daar sowieso al fan van door zo min mogelijk schadelijke ingrediënten. En ruikt heerlijk! Artikelen werden keurig en snel geleverd. Graag tot een volgende keer.

Subliem

Levering volgende dag al in huis. Bon erbij en factuur. Gewoon Toppie.

Snelle levering, produkt nog te kort gebruikt om iets over te zeggen

Produkt heel netjes en praktisch verpakt als brievenbuszending, ben erg benieuwd naar de werking !

Zeer uitgebreide keuze, makkelijke bestelling, goede prijzen en vlotte levering. Wat meer kan ik hopen?

Alles perfect !

Alles perfect !

Snelle en correcte levering

Prima ervaring met Bio voor jou.nl, Snelle en correcte levering!

Handig & gunstig geprijsd

Website, kiezen en betalen eenvoudig en snel. Vervolgens waren de prijzen gunstig. Levering iets minder snel dan beloofd.

• Prijs/ kwaliteit

fijn en snel website is ook heel makkelijk

Snelle bezorging

Als je voor 23.00 uur besteld heb je de het meestal de volgende dag thuis. En keurig anoniem verpakt

Snel en discreet

gewoon goed

• Prijs/ kwaliteit

Mijn kortingsbon kunnen gebruiken van mijn vorige bestelling!

Heel fijn een kortingsbon bij je eerste bestelling ontvangen, zo blijf ik wel terugkomen! Super snel en netjes verpakt en verzonden.

Makkelijk bestellen, eventueel automatisch herhalen zodat je nooit zonder zit. Snelle levering in discrete verzend verpakking.

prima en vlug geleverd

de producten zijn goed en de bezorging is snel

• Prijs/ kwaliteit

Een snelle en adequate afwikkeling van de bestelling.

Zoals gewenst: materiaal uitzoeken via een overzichtelijke site. Duidelijk in prijzen en uitleg. Bestellen zonder omwegen. Volwassenen en helder taalgebruik.

Boven verwachting

Slechte ervaring qua levering met ander bedrijf.

Vlotte levering

Artikelen gemakkelijk te vinden om online te bestellen.

Goede organisatie

Hulpmiddel online is een prima bedrijf dat haar klanten uitstekend bediend.

Snelle goede service

Precies het juiste assortiment, welke snel en goed geleverd is.

Toppie

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Levering prima verzorgd

Tweede keer bestelling geplaatst. Wederom prima service en afhandeling.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!