Zeer goede evaring.

Snelle levering en beduidend goedkoper dan elders.

Snelle discrete levering

Makkelijk te bestellen goede aanbieding.

• Prijs/ kwaliteit

Besteld op zaterdag en dinsdag geleverd. Was dus voor mij op tijd

Alles goed en snel geregeld.

Ik heb na de bestelling direct een bevestiging gekregen.En een dag erna de bevestiging wanneer het pakketje geleverd wordt.Netjes.

Gewoon geweldig !

Voor mij de 1e keer dat ik gebruik maak van de herhaalservice en meteen een schot in de roos voor mij. Komen afspraken na en de aflevering is heel correct en discreet.

• Prijs/ kwaliteit

Op de site vond ik snel wat ik nodig had en na bestelling, had ik het vlot in huis. Erg fijn.

• Prijs/ kwaliteit

is gewoon geweldig een geweldige service.

geweldige service ook telefonisch

• Prijs/ kwaliteit

de bestelling is vlot naar behoren uitgevoerd

• Prijs/ kwaliteit

Je hoeft niet meer te kloten, het zit als gegoten.

• Prijs/ kwaliteit

Een aanrader voor al uw hulpmiddelen.

Een gemakkelijk toegankelijke website. Zeer goede prijzen. Levering en verpakking zijn top. Alles wordt geleverd binnen de beloofde termijnen.

Dikke prima

Snelle levering 1 x kapotte inhoud gehad. Na mail met foto's direct actie door geld retour gekregen. Topservice

• Prijs/ kwaliteit

Prettige en correcte service, soepele aanpassing aan mijn persoonlijke omstandigheden.

Er was een aanpassing nodig in de levering, dit kon ik makkelijk en snel aanpassen. De follow up service of alles naar wens was gegaan is prima, Arie

Top Service!

Altijd behulpzaam ,en zeer correct!

Top!!

Top producten ,top levering!

Al jaren een fijne webwinkel, snel en betrouwbaar met goede prijzen.

Prima service!

Uitgebreide keuze, handige website en snelle service. Ook de herhaalservice is heel makkelijk en werkt perfect. Contact met de klantenservice verloopt ook altijd heel vlot als je vragen hebt. Kortom een aanrader!

• Prijs/ kwaliteit

Beste CBD olie tot nu toe!

CBD olie van Medihemp betekent voor mij: natuurlijke medicatie. Als ik het zelf kon maken, dan deed ik dat.

Geweldig en snel

Heel erg snel en klantvriendelijk, zo werkt het bij hulpmiddelonline.nl.

• Prijs/ kwaliteit

Vlot geleverd wat besteld is.

Ik bestel voor m'n moeder, dikwijls belt ze me pas als ze bijna door de voorraad heen is. De bestelling wordt of de volgende en soms een dag later geleverd. Ook niet onbelangrijk er wordt geleverd wat je hebt besteld, de juiste maat.

• Prijs/ kwaliteit

Mijn ervaring is zeer goed

Vandaag voor 23.00 uur besteld is de andere dag in huis, super. Mocht je vragen hebben zijn ze zowel telefonisch als via mail en whatsapp makkelijk te bereiken. Laatst ging er iets mis met de levering en dat wordt ala minuut opgelost naar mijn tevredenheid.

Service gericht

Bestellen snel in huis

• Prijs/ kwaliteit

Makkelijk te bestellen super snelle levering ga zo door. H van Wolfswinkel Woudenberg

• Prijs/ kwaliteit

Gunstige prijs en snelle levering

Goede komuniekatie

• Prijs/ kwaliteit

Zeer Snelle levering en heel goede service

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!