Goede service en op tijd geleverd

Na elke bestelling een trace and track code om mijn bestelling te volgen

leuke ervaring

snelle en correcte afhandeling

• Prijs/ kwaliteit

Goede site, goede prijs en goede en snelle levering. Gewoon goed dus.

Goede site, goede prijs en goede en snelle levering. Gewoon goed dus.

• Prijs/ kwaliteit

Bestelling elke keer netjes op tijd Aanpassen gaat ook supermakkelijk Prima service

• Prijs/ kwaliteit

Makkelijk te bestellen, voordelig, snel en discreet!

• Prijs/ kwaliteit

Na mijn bestelling al dagenlang niks vernomen van hen

Uit een bericht van PostNL begrijp ik dat er morgen, vijf dagen na de besteldatum geleverd gaat worden maar dit is niet hoe ik het van deze firma gewend ben

Altijd uitstekend.

Al jarenlang klant en altijd tevreden.

Kwaliteit en vlotte levering!

Zeer tevreden over het aanbod en de goede kwaliteit. Overzichtelijke website en voldoende info. Mijn bestelling is snel en keurig geleverd. Fijn!

De wijziging in de bestelling werd zeer behulpzaam en efficient uitgevoerd.

alles is volgens afspraak gegaan

alles is volgens afspraak gegaan

Snel en netjes geleverd

Ik bestel al heel wat jaartjes cbd bij hun. En nog steeds komt mn bestelling met 1 dag geleverd, in een nette stevige verpakking. Nog steeds heel tevreden met ze.

Tena men bevalt erg goed

Ik gebruikt nu een aantal jaren Tena Men tot alle tevredenheid. Het draagcomfort is perfect en doet precies waar het voor gemaakt is.

• Prijs/ kwaliteit

Op tijd, gemakkelijke bestelling, goede kwaliteit

Mijn ervaring is fijn geweest. Op tijd geleverd en gemakkelijk besteld

• Prijs/ kwaliteit

Nette prijs, punctueel. In een woord goed

Overzichtelijke website en gemakkelijk doorzoekbaar. Goede concurrerende prijzen. Afrekening simpel via IDEAL. Vervolgens goed op de hoogte gehouden per e-mail. De volgende dag de goederen keurig en discreet verpakt binnen gekregen. Een volgende bestelling zal ik zeker hier doen. Voor onze situatie is de automatische verzending per tijdsperiode (nog) niet aan de orde. Maar is op termijn zeker het overwegen waard.

Alles Prima

Het online bestellen ging vlot

• Snelheid/ levertijd
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Opzoeken en bestellen gaat lekker vlot

Je komt snel op de juiste plek op de site. Bestellen maar ook afleveren gaat snel en soepel.

accuraat en snel

• Prijs/ kwaliteit

Meerdere malen artikelen voor mijn vrouw besteld en werden de volgende ochtend al keurig netjes afgeleverd door de bezorger. Ook telefonisch alle keren keurig netjes te woord gestaan.

Correcte levering

Zeer snel gevonden online en beste prijs

• Prijs/ kwaliteit

In hun aandacht voor je als klant

Voor hen ben je in al hun contacten hun klant

Ben best heel tevreden

Goed materiaal,ruime keuze en snelle levering

• Snelheid/ levertijd N.v.t.
  • Prijs/ kwaliteit

Prima ervaring. Snel geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

Goede prijs kwaliteitsverhouding. Korting bij afname van meerdere producten(hoeveelheden). Snelle levering

Gewoon perfect.

Uitstekende service, het abonnements systeem is zeer voordelig geprijsd en verloopt uiterst correct.

• Prijs/ kwaliteit

Perfect nakomen van de levering

Het bedrijf is slagvaardig

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!