het bedrijf zeer goed.

ik had de broekjes voor een kennis gekocht zag er keurig netjes uit keurig ingepakt de verzending was op tijd alles prima alleen heel jammer dat mijnheer ze weigerde te dragen en heb ik de bestelling terug moeten sturen prima bedrijf.

Zeer snelle levering

• Prijs/ kwaliteit

Goedkoper dan ergens anders en netjes bezorgd op een ander adres. Top!

• Prijs/ kwaliteit

Mijn bestelling was inderdaad super snel geleverd. Dank je wel!

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering voor een goeie prijs materialen

Ik vond hier de laagste prijs en het is savonds heel laat besteld en de volgende dag al geleverd

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering en TOP product voor een scherpe prijs.

Wij hebben een doos kaarsten besteld. Deze website is scherp geprijst en de snelle service was vlekkenloos. Wij zullen hier terug komen!

Alles in orde

Bestelde artikel kon netter verpakt worden, verder alles in orde

Goed bereikbaar en snelle levering

Goed telefonisch bereikbaar en denken echt mee. De levering was super snel en ik hoef niet meer aan mijn bestelling te denken, deze wordt iedere 8 weken herhaald! Top!

• Prijs/ kwaliteit

Zeer goed, discreet verpakt en snel geleverd, top.

echt geweldig

Denken goed met je mee en snelle levering

• Snelheid/ levertijd
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

behulpzaam

vlotte verwerking en levering

• Prijs/ kwaliteit

Zoals de melding gekregen is het ook uitgevoerd

• Prijs/ kwaliteit

snelle levering en aan een goede prijs

avonds bestellen en de dag erna echt geleverd en in een degelijke verpakking getransporteerd. een veel betere prijs als in de winkels.

heel goed

het was voor mij de eerste keer, dat ik hiermee te maken kreeg, omdat ik plaspillen slik. Dit geeft onaangename gevolgen, waardoor ik grotere hoeveelheden nodig heb. Ik had de website snel gevonden, en het bestellen ging snel en makkelijk. Ik vind het een hele goede site, en ik ga volgende keer weer bestellen, want de drogisterij heeft vaak niet wat ik nodig heb. Ga zo door. vriendelijke groet Gerda Bieze

Keurige op tijd levering

Het bestelde product is keurig op tijd geleverd. De site is eenvoudig en kan bij een vergissing nog snel worden gewijzigd. Goed contact met verkoop.

Op tijd, op maat!

Bestelling netjes op tijd ontvangen en artikel voldoet geheel aan de wensen. Chapeau!

Geweldig en heel correct

Zo goed bereikbaar en zo vriendelijk en goed

Perfecte deal

Zie bovenvermelde

vlug en snel geleverd

hulpmiddelonline was de enige die kon leveren wat ik wou hebben en erg snel

• Prijs/ kwaliteit

Goed en snel geleverd, Top!

Zie boven

• Prijs/ kwaliteit

Duidelijke site. Goede service, snelle levering. Ik ben helemaal tevreden.

positief

• Prijs/ kwaliteit

Correcte levering van een goed product.

uitstekend

zeer goed snelle levering en goed koop

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!