levert snel; duidelijke website

Snelle en duidelijke communicatie.

perfecte website en levering

op de website is erg duidelijk te zien waar je voor kiest en de levering vindt zoals beloofd de volgende dag plaats, Bovendien is het verloop van de levering, vanaf verzending uit het magazijn tot levering an dde deur uitstekend te volgen.

Een uitgebreider gamma dan in de supermarkten en snel geleverd

Een uitgebreider gamma dan in de supermarkten en snel geleverd

Duidelijke site, makkelijk bestellen

Goede webshop

Snelle levering. Track en trace code ! Kortom een aanbeveling!

• Prijs/ kwaliteit

Werkelijk sublieme snelle levering!

Een pak Tena slip Ultima besteld omdat het bij H.M.O. simpelweg het goedkoopste was! Fijne snelle levering en dat in deze tijden van drukte! Kortom, heel erg tevreden! Bedankt.

Goedkoopste en snelle levering

Behulpzaam,goedkoopste en snelste dus ineen woord top service!

Betrouwbaar

Mijn ervaring met Biovoorjou is altijd goed. Ik vind de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Mijn bestellingen worden altijd op tijd bezorgd en vaak zit er een proefzakje thee bij, wat ik erg waardeer. Ook vind ik de kortingskaart bij elke bestelling zeer klantvriendelijk.

Bestelling goed en discreet verpakt geleverd!

Er zullen meerdere bestellingen volgen!

• Prijs/ kwaliteit

Er is niet gereageerd op een klacht

Ik heb o.a. een zoutlamp besteld. Daar zit een lampje bij, maar het lampje was kapot bij aankomst van het artikel. Ik heb dit via een email gemeld, maar (nu ruim een week later) geen reactie ontvangen en ook geen nieuw lampje. Ik zou graag reactie krijgen, liever nog een nieuw lampje, want ik houd er eigenlijk niet van om zoiets in de review te melden. De kaarsen die ik heb besteld zijn prima.

degelijke en snelle levering.

Als eerste bestelling uiterst tevreden wat betreft levertijd en service.

Super product!

Heerlijk zachte stof, waar je lekker je behoefte in kan doen. Voelt niet nat aan. Ik doe er 1 per dag, dan zit hij zelfs nog niet vol. 1 klein nadeel is dat de lippen om vast te maken net iets te groot ziin, dus zitten ze achterop. Anders kon je hem net iets strakker aantrekken.

Betrouwbaar

Discreet en snel geleverd, altijd betrouwbaar en altijd op voorraad.

snel en goede prijs

vooral de snelle afwikkeling van de order was prima.

Prima op tijd geleverd

herhalen : meermaals besteld en steeds op tijd geleverd

Goed en goedkoop

Snelle en correcte levering van kwaliteits artikelen

• Prijs/ kwaliteit

Goede kwaliteit, dik tevreden!

Zie bovenstaande

• Prijs/ kwaliteit

Goedkope artikelen, en hebben echt scherpe aanbiedingen. Keurige levering via postnl. Zeker de moeite om vaker te shoppen.

• Prijs/ kwaliteit

Uitmuntende service en correcte prijs/kwaliteit

Ik bestel sedert ongeveer een jaar producten voor mijn moeder en ben zeer tevreden over de correcte en vlugge leveringen. Tot op heden nog geen enkel probleem ondervonden en telefonisch of via mail ook steeds vriendelijk geholpen. Ook de prijs/kwaliteit is dik in orde! Top!

Snelle levertijd en voorradig

Snellen levertijd en genoeg op voorraad wat fijn is

• Prijs/ kwaliteit

Goede site, overzichtelijk en snelle nette levering

Goede kwaliteit

Alleen jammer dat klein pakketje in grote doos zat. Niet echt milieu bewust!!

• Prijs/ kwaliteit

goede webshop met snelle verzending

goede duidelijke webshop, makkelijk bestellen en snelle levering.

• Prijs/ kwaliteit

Zoals beloofd, ontving ik de zoutlamp binnen 24 uur. De lamp was goed verpakt, waardoor ik hem onbeschadigd heb ontvangen.

Snel en correct!

Ik had nog niet eerder bij Hulpmiddelenonline.nl iets bestelt maar was blij verrast dat ik het pakketje de volgende dag in huis had! Dat was namelijk van groot belang dat het zo snel mogelijk zou komen. Door meerdere slechte ervaringen was ik een beetje sceptisch maar bleek ongegrond.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!