Zeer klantvriendelijk, overzichtelijke site en snelle levering.

Zeer tevreden klant.

Goed advies gekregen

Goed.

Product goed,en snelle levering.

Vlot en juist bezorgd.

Vlot bezorgd. Die korting van 5% als je iedere 6 weken en 10% als je iedere 12 weken bestelt wil ik het nog een keer over hebben. Ik heb zoveel nodig dat ik het thuis niet kwijt kan als ik iedere 12 weken bestel. Ik hoop dat ik 10 % korting kan krijgen ook als ik iedere 6 weken bestel.

Top alles dik O.K.

kan niet beter voor mij.

• Prijs/ kwaliteit

Altijd snel in huis en prima kwaliteit

Snelle en goede levering

Dag na bestelling al geleverd, alles prima verpakt. Duidelijke webshop. Prima prijs.

Mooie producten en goede service.

Ik zocht al een tijd naar duurzame kaarsen en bij bio voor jou heb ik die gevonden.

Ruime keus en snelle levering

• Prijs/ kwaliteit

online besteld op een goede overzichtelijke site en binnen 2 dagen discreet in huis.

• Prijs/ kwaliteit

Zeer tevreden van hetgeen ik heb besteld

Geachte, Op de eerste plaats heb ik per abuis op unsubscribe gedrukt. Ik ben nl. zeer tevreden over de service van uw kant uit. Tevens wordt er duidelijk en begrijpelijk uitleg gegeven van de artikelen die voorkomen in uw assortiment. Ook de service van het leveren van een proefparket zodat je dus zelf het bestelde artikel kunt uitproberen. En niet te vergeten de hele snelle uitlevering van het artikel/artikelen. M.a.w. ik ben zeer tevreden en zou het andere ook aanraden indien nodig een bestelling bij u te doen. M.vr.gr. W.S. Vader

SUPER

Zeer goede service en zeer snelle levering.

Fijne webshop

Ik heb nu 2x via hulpmiddelonline besteld en de levering is boven verwachting snel. Verder een duidelijke site en gebruikersvriendelijk

Snelle, discrete levering.

De bestelling was gemakkelijk. De levering keurig. De prijs laag. Het product voldoet naar tevredenheid.

Tevreden .

Goede en snelle levering.

• Prijs/ kwaliteit

Er wordt vlot en keurig geleverd.

Nadat Kruidvat niet meer kon leveren ben ik gaan zoeken op internet en kwam bij jullie terecht. Er werd vlot gereageerd en de prijs is ook een verrassing. Ben heel tevreden.

• Prijs/ kwaliteit

De levering is super op tijd

Vandaag bestellen is inderdaad morgen in huis. Super!

• Prijs/ kwaliteit

Nette prijzen en snelle levering

Ik ben al jaren tevreden met de producten van TENA en Hulpmiddelonline.nl levert ze snel tegen nette prijzen. De prijzen zijn helaas wel iets gestegen in de afgelopen tijd. Ook heb ik het laatste jaar meegemaakt dat pakketten niet altijd de volgende dag werden bezorgd, maar dat komt ongetwijfeld door de extra drukte wij PostNL. Gewoon niet pas laat op de avond bestellen dus of een dagje extra wachten. Geen reden tot klagen!

• Prijs/ kwaliteit

Goed werkende site, mooie producten en super snelle levering!

Super snel geregeld en kwaliteit.

Alle bestellingen worden super snel geleverd en het zijn kwaliteitsartikelen met een uitstekende werking. Echt klasse.

zeer snelle service, volgende dag binnen

zeer snelle service, volgende dag binnen kostbaar goedje, maar ok prijs

slecht

mijn flesje dat nieuw geleverd werd is volledig uitgelopen aan de bovenzijde door een fout in het flesje. biovoorjou.nl reeds twee keer geschreven en twee keer telefonisch proberen te bellen, echter ik krijg altijd een antwoordapparaat te horen. Ze bellen niet terug en reageren niet op mijn email/klachtenformulier. na het invullen van het klachtenformulier, op 01/01, een email ontvangen dat ze me binnen de 24 uur persoonlijk zouden contacteren. we zijn nu 08.01, ik heb ondertussen nogmaals een mail gestuurd. GEEN REACTIE. volgende keer bestel ik wel ergens anders ! NEEN IK RAAD DEZE FIRMA NIET AAN

gevonden wat ik zocht

Voortreffelijke snelle dervice!

De communicatie met dit bedrijf is snel en efficiënt. Zelfs op zondag krijg ik nog een reactie op een vraag. Ze denken mee en zijn uiterst klantgericht. Nette kortingen bij abonnementlevering.

• Prijs/ kwaliteit

Goede kwaliteit en vlotte levering

Hoogkwalitatieve produkten

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!