Snel met bezorgen , en veel keuze.

• Prijs/ kwaliteit

Super mega geweldige service en levering⭐️

Top produkten mooie duidelijke site springt eruit. Altijd goed om je te onderscheiden van de rest. Chapeau ga zoor door.

Van bestelling tot thuislevering is supervlot.

Heb tena pangs gekocht. Had last van bedplassen en deze broekjes helpen mij er enorm doorheen.

Weer zeer goed geleverd

1ex via bol besteld Nu via biovoorjou zelf besteld. Netjes geleverd, goed verpakt. Bestel zeker weet als op is.

Goede kwaliteit!

De CBD producten zijn van een zeer goede kwaliteit! Met de kortingscode, die je bij je bestelling ontvangt, heb je altijd nog eens extra korting op je volgende bestelling. Zelfs met kerstdrukte had ik wederom mijn bestelling zeer snel in huis. Netjes en in goede verpakking. Ik, maar bovenal mijn hond (voor wie ik het product gebruik), zijn zeer blij met Biovoorjou!

Snelle en keurige afhandeling van mijn bestelling

Als palliatief verpleegkundige bestelde ik materialen die het comfort voor mijn cliënten kan verhogen. De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Super!

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering en goede producten

De bestelde producten werden snel geleverd en ik ben er heel erg blij mee!

Slecht

Nog steeds niets ontvangen/gehoord

Geweldig !!!!

Geweldig, snelle bezorging, goed op de hoogte gehouden wat de stand van zaken is, perfecte bezorging. Niets dan lof !!!

Snelle levering!

Zoals de titel zegt,snel geleverd. Dus ik ben zeer tevreden!

Betrouwbaar

Kan eigenlijk niets anders zeggen dan, Snelle adequate levering voor een zeer acceptabele prijs. Kan alleen maar zeggen ga zo door en je hebt er weer een tevreden klant bij.

Vlugge levering

Vandaag bestelt,morgen geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

Een meedenkend bedrijf voor de klant.

De mensen bij dit bedrijf zoals ik net heb mogen mee maken, zij denken met de vragen van de klant mee en zoeken naar een oplossing Een meedenkend bedrijf dus. Hulde.

• Prijs/ kwaliteit

De meest opslorpende luier tot nogtoe , en heb er al veel uitgeprobeerd.

Heel goed ge gaan .ik ben heel bij om .top .top

Supergoed

Pakket werd zeer snel en verzorgd thuis geleverd, de prijs is mooi meegenomen, Supercontent en nog meer mijn mama want de bestelling is voor haar

• Prijs/ kwaliteit

tot nu alles heel goed verlopen met de juiste informatie en goed uitleg!

eenvoudige manier om te bestellen, goed verpakt en op het juiste tijdstip bezorgd heel goed de lijn van bestelling tot bezorging.

Een woord: TOP

Hele proces perfekt

Zeer tevreden van deze firma

Ik ben reeds een tijdje klant bij deze firma en zeer tevreden over de service en het aanbod. Ook als er iets verkeerd loopt zetten ze dit binnen de kortste keren in orde.

Prima producten en vlotte levering.

Zie hierboven.

Mijn eerste ervaring, prima geholpen, snel in huis , goede spullen

Zie regel boven

• Prijs/ kwaliteit

Mijn ervaringen zijn goed je wordt correct en netjes behandeld, kort goede ervaringen.

prima product en service

Duidelijke handleiding

makkelijk en snel

De bestelling was snel klaar gemaakt en de levering was ook snel.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!